Slash a compus deja o serie de piese pentru albumul său solo

Celebrul chitarist Slash a finalizat deja patru piese care vor fi incluse pe primul său album solo, pe care intenţionează să îl lanseze anul acesta, informează revista de specialitate New Musical Express.

12 afișări
Imaginea articolului Slash a compus deja o serie de piese pentru albumul său solo

Slash a compus deja o serie de piese pentru albumul său solo

Fostul membru al trupei Guns N' Roses a început înregistrările alături de Chris Chaney, fostul basist al formaţiei Jane's Addiction, şi de fostul basist Nine Inch Nails, Josh Freese.

Eric Valentine (Queens Of The Stone Age, Lostprophets) se ocupă de partea de producţie la acest prim album solo semnat Slash.

O serie de invitaţi speciali se vor alătura chitaristului pe acest material. Cu toate acestea, Slash nu a dezvăluit încă detalii cu privire la posibilii săi colaboratori.

"Am pus la punct patru piese cu nişte voci incredibile", a scris Slash pe blogul său de pe pagina MySpace. "Toţi cei care au contribuit la partea vocală au fost până acum impecabili, iar secţia ritmică - Josh şi Chris - este nepreţuită", a mai spus el.

"În mod clar, acesta va fi un album foarte tare", a conchis el.

Saul Hudson (născut pe 23 iulie 1965), care evoluează sub numele de Slash, este cunoscut publicului şi ca fost chitarist al Guns N' Roses, fiind considerat unul dintre cei mai talentaţi chitarişti din muzica rock.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici