Slash: Aş putea discuta despre o reunire Guns N' Roses doar dacă Axl Rose şi-ar cere scuze

Chitaristul american Slash a declarat într-un interviu recent că este dispus să discute despre o eventuală reunire a trupei Guns N' Roses, doar dacă Axl Rose îl va suna pentru a-şi cere scuze, informează nme.com.

89 afișări
Imaginea articolului Slash: Aş putea discuta despre o reunire Guns N' Roses doar dacă Axl Rose şi-ar cere scuze

Slash: Aş putea discuta despre o reunire Guns N' Roses doar dacă Axl Rose şi-ar cere scuze (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Intervievat de jurnaliştii americani cu puţin timp înainte de turneul mondial pe care celebrul chitarist îl va susţine cu rockerul Ozzy Osbourne, în acest an, Slash a declarat că ar fi dispus să discute cu Axl Rose despre o eventuală reunire a trupei Guns N' Roses, cu condiţia ca fostul său coleg să îl sune şi să îşi ceară scuze. Totodată, Slash a mărturisit că nu se aşteaptă ca acest lucru să se întâmple prea curând.

Jurnaliştii de la publicaţia Los Angeles Daily l-au întrebat pe renumitul chitarist cum ar reacţiona dacă Axl Rose l-ar suna, şi-ar cere scuze şi i-ar spune că vrea să reformeze trupa Guns N' Roses.

"Acesta este unul dintre acele apeluri telefonice pe care aş fi foarte surprins să le primesc. Însă, dacă acest lucru s-ar întâmpla cu adevărat, deşi nu cred că se va întâmpla, atunci aş încerca să am cel puţin o conversaţie cu el pe această temă", a declarat Slash.

Slash a părăsit trupa Guns N' Roses în 1996 şi, potrivit presei americane, nu a mai vorbit niciodată cu Axl Rose de atunci.

Saul Hudson (născut pe 23 iulie 1965), care evoluează pe scenă sub numele de Slash, este cunoscut publicului larg în calitate de fost chitarist al trupei Guns N' Roses, fiind considerat unul dintre cei mai talentaţi instrumentişti din muzica rock.

După destrămarea trupei Guns N' Roses, Slash, renumit pentru jobenul pe care îl poartă adeseori pe scenă în timpul concertelor sale, a format o nouă trupă - Velvet Revolver -, împreună cu foştii lui colegi Duff McKagan şi Matt Sorum. Albumul de debut al trupei Velvet Revolver, intitulat "Contraband", s-a vândut în patru milioane de exemplare şi a câştigat un premiu Grammy. Următorul album, "Libertad", a avut mai puţin succes, iar colegii săi l-au concediat pe solistul Scott Weiland, în 2008, din cauza numeroaselor tensiuni pe care acesta le genera în cadrul trupei.

Slash şi-a lansat în aprilie 2010 primul său album solo, care îi poartă numele şi care cuprinde o serie de colaborări cu diverşi muzicieni. Acest material discografic a fost desemnat "albumul anului" la gala Classic Rock Awards 2010.

În prezent, trupa Guns N' Roses este formată din Axl Rose (vocal, pian), Dizzy Reed (clape, pian, sintetizator, backing vocals), Tommy Stinson (chitară bas, backing vocals), Chris Pitman (clape, backing vocals), Richard Fortus (chitară), Frank Ferrer (baterie, percuţie), Ron "Bumblefoot" Thal (chitară), DJ Ashba (chitară).

De-a lungul anilor, trupa Guns N' Roses a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai în Statele Unite ale Americii. Fiecare album Guns N' Roses a intrat în topul Billboard, în multe topuri europene, dar şi în cele din Asia şi America de Sud. Cel mai bine vândut disc al grupului este "Appetite For Destruction", cu peste 38 de milioane de exemplare vândute la nivel mondial. În discografia grupului figurează şase albume de studio, trei EP-uri şi un album live, dar şi multe alte compilaţii.

Pe 21 septembrie 2010, trupa Guns N' Roses a concertat şi în România, la complexul Romexpo din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici