"Slumdog Millionaire" - în cinematografele româneşti, din 13 martie (Video)

Filmul "Slumdog Millionaire", de Danny Boyle, câştigător a patru premii Globul de Aur, va fi lansat în cinematografele româneşti pe 13 martie, informează MediaPro Distribution.

14 afișări
Imaginea articolului "Slumdog Millionaire" - în cinematografele româneşti, din 13 martie (Video)

"Slumdog Millionaire" - în cinematografele româneşti, din 13 martie

Potrivit distribuitorului român, filmul va fi lansat pe marile ecrane din ţară cu titlul "Vagabondul milionar" şi va putea fi vizionat în patru cinematografe: Studio, Hollywood Multiplex, Movieplex şi Cinema City (Cluj).

Filmul "Slumdog Millionaire", de Danny Boyle, a primit, joi, 11 nominalizări la premiile BAFTA, confirmând succesul înregistrat la gala Globurilor de Aur şi statutul de mare favorit în cursa pentru premiile Oscar.

"Slumdog Millionaire", o poveste despre un tânăr care, deşi needucat şi crescut într-un cartier sărac al Mumbaiului, ajunge să intre în posesia marelui premiu la o emisiune de tipul "Vrei să fii milionar?", a fost marele câştigător la premiile Globul de Aur, decernate duminică, în Statele Unite.

Printre distincţiile acordate de Asociaţia Presei Străine s-au numărat Globul de Aur pentru "cel mai bun film", respectiv pentru "cel mai bun regizor".

Printre nominalizările la premiile BAFTA obţinute de "Slumdog Millionaire" se numără cele la categoriile "cel mai bun film", "cel mai bun regizor" (Danny Boyle) şi "cel mai bun actor într-un rol principal" (Dev Patel).

Gala premiilor BAFTA va avea loc pe 8 februarie, la Royal Opera House din Londra.

Citeşte şi:

"Slumdog Millionaire", 11 nominalizări la premiile BAFTA

"Slumdog Millionaire", marele câştigător la Globurile de Aur

"Slumdog Millionaire", marele câştigător la Critics' Choice Awards

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici