SMART NIGHT FEVER - Seară de club la tine acasă

  • Nu renunţa la stilul tău de viaţă de până acum
  • SMART îţi aduce o seara de club la tine acasă împreună cu Fratelli
136 afișări
Imaginea articolului SMART NIGHT FEVER - Seară de club la tine acasă

SMART NIGHT FEVER - Seară de club la tine acasă

E sâmbătă seară. Ce faci în mod normal într-o sâmbăta seară?!
Păstrează-ţi stilul de viaţă de până acum!
Fii creativ, improvizează, adaptează şi… cel mai important, Trăieşte şi visează!
Am pregatit pentru tine o serie de evenimente pe care ti le vom oferi împreună cu partenerii noştri în regim de live streaming.

În seara asta îţi propunem să… Ieşi din casă la ...Fratelli!

Cum unde? Pe SMART NIGHT FEVER!

Te aşteaptă o seară de club cu Ruky DeeJay, maestru al stilului open format. Ruky Este DJ rezident în Fratelli şi a pus muzică în cluburi din Germania, Grecia, Dubai, Italia, Norvegia şi Austria.

Are un background muzical puternic influenţat de rock şi hip-hop, pe care îl foloseşte când mixează EDM cu vibe-uri şi ritmuri noi.

Streamul de party din seara asta este însoţit şi de un set de visualuri şi animaţii create de către VJ Bogdan Niculescu, cel care a creat multe dintre animaţiile excepţionale din clubul Fratelli şi nu numai.

Muzică este fix pe placul tuturor smarţilor! Vei asculta de la Jamiroquai, la Timpuri noi. Mai vrei ceva?

Asculţi LIVE pe Smart Radio 107.3 MhZ şi ne vezi pe www.smartradio.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici