Smiley va fi pilot de off road la "Pro Motor"

Smiley va fi pilot de raliu off road pentru o zi, sâmbătă, la "Pro Motor", de la ora 12.00, la Pro TV, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

133 afișări
Imaginea articolului Smiley va fi pilot de off road la "Pro Motor"

Smiley va fi pilot de off road la "Pro Motor" (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Pe cât de talentat este elevul de pilotaj pe atât de talentat va fi şi profesorul lui. Pilotul Claudiu David va veni special de la munte ca să-l înveţe pe Smiley cum să conducă Mercedesul său GLK pe teren accidentat.

Astfel că Roxana Ciuhulescu îi va duce pe cei trei, Smiley, Claudiu şi GLK, la parcul off road Peris. Chiar dacă îl conduce de ceva timp, Smiley va descoperi noi valenţe ale GLK-ului sau chiar şi pe teren accidentat. Astfel că artistul va rămâne cu gura căscată când va rămâne cu o roată sau chiar cu două în aer, cocoţat pe dealuri sau cu nasul în jos pe pante de 60 de grade înclinaţie.

Cu ocazia întâlnirii cu off-road-ul şi cu provocările "Pro Motor", Smiley va învăţa să conducă Mercedes-ul său GLK şi manual, ba chiar să folosească pedalele de la volan, el fiind obişnuit să conducă doar în modul automat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici