Snoop Dogg a concertat la Bucureşti (Video)

Rapperul american Snoop Dogg, cel mai cunoscut MC de pe scena hip-hop a Coastei de Vest (West Coast), a susţinut un concert vineri seara, la Arenele Romane din Bucureşti, în faţa unui public de circa 4.700 de persoane.

1751 afișări
Imaginea articolului Snoop Dogg a concertat la Bucureşti (Video)

Snoop Dogg a concertat la Bucureşti

În ciuda frigului pe care l-au avut de înfruntat, fanii muzicii hip-hop s-au strâns la Arenele Romane înainte de ora începerii concertului, pentru ca în jurul orei 20.00, show-ul să fie deschis de către doi MC-i. După ce aceştia au cântat timp de aproape o oră, spectatorii au trebuit să aibă răbdare încă pe atât pentru ca Snoop să îşi facă intrarea în scenă.

Pauza servită între cele două recitaluri nu i-a lăsat pe cei prezenţi prea încântaţi, publicul taxând lipsa de pe scenă a rapperului cu un val de fluierături şi huiduieli. Ce-i drept, aşteptarea la o temperatură de circa 10 grade Celsius nu avea cum să-i facă pe spectatori prea îngăduitori.

Totuşi, la ora 21.50, rapperul american a apărut în faţa fanilor săi, unii dintre ei cu adevărat devotaţi, care i-au urmărit cariera încă de la începutul anilor '90.

La intrarea în scenă, Snoop le-a cerut celor din public să-şi ridice mâinile în aer ("Put your mother fuckin' hands in the air"), ordonându-le să cânte alături de el refrenul primei piese.

Îmbrăcat în jeans, cu tricou negru şi hanorac de aceeaşi culoare, accesorizat cu nelipsitele "bling-bling"-uri şi cu o pereche de ochelari de soare, Snoop Dogg a dat startul concertului. Acesta a cuprins atât piese noi, cât şi materiale mai vechi, descrise chiar de rapper drept "clasic Snoop Dogg".

Acuzat şi judecat de-a lungul timpului pentru omor, deţinere şi consum de droguri, agresare sexuală, posesie de arme de foc, Snopp nu a evitat niciunul dintre aceste subiecte. Nici nu avea cum, căci toate cântecele lui au drept temă cel puţin una dintre aceste fapte.

Concertul său de la Bucureşti a făcut parte dintr-un turneu pe care artistul îl susţine în Europa, între 27 august şi 24 septembrie. Cel mai recent album lansat de Snoop Dogg este "Ego Trippin'" (2008).

Cordozar Calvin Broadus Jr., născut pe 20 octombrie 1970 şi cunoscut sub denumirea Snoop Dogg (în trecut Snoop Doggy Dogg), este un rapper american, nominalizat la premiile Grammy, producător muzical, dar şi actor de film. Snoop este un MC reprezentant pentru scena de hip-hop de pe Coasta de Vest a SUA, el fiind unul dintre cei mai cunoscuţi protejaţi ai lui Dr. Dre.

Snoop Dogg şi-a început cariera de rapper la începutul anilor '90, dar s-a implicat şi în actorie, jucând în noua versiune a filmului "Starsky şi Hutch" (2004). Din 1993, când a devenit celebru, Snoop Dogg a vândut aproape 20 de milioane de albume în Statele Unite.

Printre hiturile sale cele mai cunoscute se numără: "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc.

În luna septembrie a anului trecut, Snoop Dogg a fost condamnat la trei ani de libertate sub supraveghere şi 160 de ore de muncă în serviciul comunităţii, după ce a pledat vinovat la acuzaţia de deţinere ilegală de arme.

Pe 27 septembrie 2006, el a fost arestat pe aeroportul John Wayne din Irvine, la 70 de kilometri sud-est de Los Angeles, în timp ce se îmbarca în cursa pentru New York. Autorităţile au descoperit o bâtă telescopică, de tipul celor utilizate de unele forţe ale poliţiei, în servieta în care îşi transporta laptopul.

Avocatul lui Snoop Dogg, Donald Etra, a declarat că bâta a fost utilizată de clientul său pentru un moment muzical. Etra şi-a sfătuit clientul să pledeze nevinovat, dar Snoop a dorit să rezolve mai repede această problemă.

Star al stilului "gangsta rap", Snoop Dogg figurează în prezent ca acuzat în mai multe procese legate de port ilegal de armă şi consum de droguri în Statele Unite.

În 1993, el a fost judecat pentru omor, dar a fost achitat.

Snoop Dogg nu mai poate intra în Marea Britanie pentru că autorităţile din această ţară refuză să-i acorde viză din cauza cazierului bogat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici