Snoop Dogg a vrut să angajeze întreaga populaţie a statului Liechtenstein pentru noul său videoclip

Rapperul american Snoop Dogg a dorit să angajeze întreaga populaţie a statului Liechtenstein pentru a face figuraţie într-un nou videoclip al său, informează contactmusic.com.

105 afișări
Imaginea articolului Snoop Dogg a vrut să angajeze întreaga populaţie a statului Liechtenstein pentru noul său videoclip

Snoop Dogg a vrut să angajeze întreaga populaţie a statului Liechtenstein pentru noul său videoclip

Starul hip hop s-a adresat oficialităţilor din această mică ţară europeană, situată la graniţa dintre Elveţia şi Austria - care are o suprafaţă de 160 de kilometri pătraţi şi o populaţie de 35.000 de locuitori -, cerându-le permisiunea de a filma un videoclip în Liechtenstein.

Însă cele două părţi nu au ajuns la o înţelegere, deoarece oficialităţile din această ţară au declarat că nu dispun de timp suficient pentru a organiza toate detaliile necesare, potrivit publicaţiei britanice Daily Mirror.

Karl Schwaerzler, un oficial din Liechtenstein, a declarat pentru cotidianul britanic: "Am primit în trecut cereri de închiriere a unor palate sau chiar a unor sate întregi, însă nimeni nu ne-a contactat până acum pentru a închiria întreaga ţară. Ar fi fost posibil, însă echipa managerială a rapperului Snoop Dogg nu ne-a oferit timp suficient".

Cordozar Calvin Broadus Jr., născut pe 20 octombrie 1970 şi cunoscut sub numele de scenă de Snoop Dogg (în trecut Snoop Doggy Dogg), este un rapper american nominalizat la premiile Grammy, producător muzical, dar şi actor de film. Snoop este un MC de marcă pentru scena hip hop de pe coasta de vest a SUA, el fiind unul dintre cei mai cunoscuţi protejaţi ai lui Dr. Dre.

Snoop Dogg, în a cărui discografie se regăsesc albume precum "Tha Doggfather" şi "Malice N Wonderland", şi-a început cariera de rapper la începutul anilor '90, dar s-a implicat şi în actorie, jucând în noua versiune a filmului "Starsky şi Hutch" (2004). Din 1993, când a devenit celebru, Snoop Dogg a vândut aproape 20 de milioane de albume în Statele Unite. Printre hiturile sale se numără "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Dogg este "Ego Trippin'" (2008).

Snoop Dogg a susţinut un concert, în septembrie 2008, la Arenele Romane din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici