Concertul Snoop Dogg de la Bucureşti a fost ANULAT. Organizatorii promit un alt show

Concert Snoop Dogg la Arenele Romane din Bucureşti a fost anulat, scrie Gândul, citându-i pe organizatorii evenimentului.

3433 afișări
Imaginea articolului Concertul Snoop Dogg de la Bucureşti a fost ANULAT. Organizatorii promit un alt show

”Întâlnirea cu Snoop Dogg se amână pentru anul viitor,” scriu organizatorii, Phoenix Entertainment, pe pagina de Facebook a evenimentului. ”Concertul Dj Snoopadelic va fi înlocuit cu Concert Aniversar Live 100% - 25 de ani Snoop Dogg

Din motive independente de noi, mult aşteptata întâlnire cu Snoop Dogg din 29 august de la Arenele Romane va fi amânată pentru anul următor. Vom reveni în cel mai scurt timp posibil cu noua dată, locaţia rămânând aceeaşi - Arenele Romane. Preţul biletelor pentru noul eveniment va fi 335 lei.

În întâmpinarea situaţiei neplăcute pentru fanii care au achiziţionat bilete pentru show-ul Snoopadelic, acestea vor fi valabile pentru Concertul Live, fără să fie nevoie de înlocuirea lor şi fără a plăti diferenţa.

CITEŞTE CONTINUAREA în GÂNDUL

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici