Snoop Dogg, arestat pentru posesie de marijuana pe un aeroport din Norvegia

Rapperul american Snoop Dogg a fost reţinut pentru câteva ore pe un aeroport din Norvegia, după ce autorităţile vamale din această ţară scandinavă au descoperit în bagajul artistului câteva grame de marijuana şi o mare sumă de bani, informează presa locală.

399 afișări
Imaginea articolului Snoop Dogg, arestat pentru posesie de marijuana pe un aeroport din Norvegia

Snoop Dogg, arestat pentru posesie de marijuana pe un aeroport din Norvegia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Autorităţile vamale norvegiene au refuzat să confirme aceste informaţii, limitându-se să afirme că un artist american a intrat pe teritoriul Norvegiei având asupra lui o cantitate mică de marijuana, ce a fost descoperită cu ajutorul unui câine special dresat pentru acest tip de operaţiuni. Legislaţia norvegiană interzice purtătorilor de cuvânt ai autorităţilor statului să dezvăluie presei identitatea suspecţilor sau pe cea a persoanelor reţinute, scrie accesshollywood.com.

Un angajat de la vama norvegiană, care a acceptat să acorde un interviu cu condiţia păstrării anonimatului, a declarat, joi, că rapperul american avea asupra lui o cantitate de bani mult mai mare faţă de limita admisă de lege. Snoop Dogg a fost amendat cu 52.000 de coroane norvegiene (8.600 de dolari) pentru încălcarea legilor acestei ţări.

Cântăreţul american urma să susţină, joi seară, un concert la un festival muzical organizat în oraşul Kristiansand, din sudul Norvegiei.

Rapperul Snoop Dogg, al cărui nume real este Calvin Broadus, a mai fost arestat de câteva ori în trecut pentru posesie de marijuana. De altfel, Snoop Dogg este, alături de cântăreţul de muzică country Willie Nelson, unul dintre susţinătorii legalizării consumului de marijuana în scopuri recreative în Statele Unite.

Rapperul american Snoop Dogg, în vârstă de 40 de ani, a fost nominalizat până în prezent de 13 ori la premiile Grammy, a lansat 11 albume solo şi a jucat în peste 35 de filme. Snoop Dogg, în a cărui discografie se regăsesc albume precum "Tha Doggfather" şi "Malice N Wonderland", şi-a început cariera de rapper la începutul anilor '90, dar s-a implicat şi în actorie. Din 1993, când a devenit celebru, Snoop Dogg a vândut aproape 20 de milioane de albume în Statele Unite. Printre hiturile sale se numără "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Dogg este "Doggumentary" (2011). Muzicianul american va lansa în 2012 cel de-al 12-lea album de studio al său, intitulat "Reincarnated".

Snoop Dogg a susţinut un concert, în septembrie 2008, la Arenele Romane din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici