Snoop Dogg şi David Beckham, într-un scurtmetraj animat inspirat de povestea "Colind de Crăciun"

Rapperul american Snoop Dogg şi fotbalistul englez David Beckham au devenit personaje într-un scurtmetraj animat, realizat de brandul Adidas sub forma unei versiuni moderne a clasicei poveşti "Colind de Crăciun", de Charles Dickens.

253 afișări
Imaginea articolului Snoop Dogg şi David Beckham, într-un scurtmetraj animat inspirat de povestea "Colind de Crăciun"

Snoop Dogg şi David Beckham, într-un scurtmetraj animat inspirat de povestea "Colind de Crăciun" (Imagine: captura video)

Snoop Dogg, în vârstă de 41 de ani, apare în acest scurtmetraj sub forma personajului Snoop Lion. Personajul său, care este protagonistul filmului, a fost desenat de artistul J.J. Sedelmaier, creatorul îndrăgitelor personaje Beavis şi Butthead, informează  dailymail.co.uk.

Filmul începe cu eroul competiţiilor de skateboard Mark Gonzales, valetul personajului jucat de Snoop Dogg, care spune povestea clasică.

David Beckham, în vârstă de 37 de ani, apare şi el în film, sub forma personajului Ghost of Christmas Present. Fotbalistul englez îi spune rapperului Snoop Dogg că prezenţa lui la o petrecere este foarte importantă.

Printre ceilalţi invitaţi de la petrecere se numără personaje inspirate de jucătorul de tenis Andy Murray, jucătorul american de tenis Stan Smith, care devine în film personajul Ghost of Christmas Past, jucătorul de baschet american Derrick Rose şi cântăreaţa pop britanică Rita Ora, care alcătuiesc împreună echipa Ghosts of Christmas Future, designerul Jeremy Scott, fotbalistul Dani Alves, sprinterul Yohan Blake şi baschetbalistul Dwight Howard.

Scurtmetrajul animat realizat de Adidas se intitulează "The Cautionary Tale of Ebenezer Snoop".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici