Snoop Dogg va cânta la nunta lui Kate Moss

Snoop Dogg va cânta la nunta lui Kate Moss, care va avea loc în Oxfordshire (sud-estul Angliei), pe 2 iunie, când fostul top model îi va spune "da" rockerului Jamie Hince.

252 afișări
Imaginea articolului Snoop Dogg va cânta la nunta lui Kate Moss

Snoop Dogg va cânta la nunta lui Kate Moss (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Se pare că fostul supermodel, acum în vârstă de 37 de ani, l-a invitat pe Snoop Dogg la nunta sa, pentru a spori atmosfera "de festival". Potrivit unor surse apropiate vedetei, aceasta l-ar fi văzut pe Snoop Dogg la mai multe festivaluri de muzică şi ar dori ca acesta să fie prezent şi la nunta sa, informează femalefirst.co.uk.

Frumoasa vedetă este hotărâtă să facă din nunta sa "o petrecere memorabilă" şi, pe lista celor invitaţi să cânte, s-ar mai afla şi Rolling Stones, Led Zeppelin, Kanye West şi membrii trupei The Clash, potrivit presei britanice.

"Kate vrea o petrecere memorabilă, asemănătoare unui festival. Vrea ca acest eveniment să dureze mai multe zile, în care oaspeţii săi să nu ducă lipsă de mâncare sau băutură", a declarat un apropiat al vedetei.

Snoop Dogg, în a cărui discografie se regăsesc albume precum "Tha Doggfather" şi "Malice N Wonderland", şi-a început cariera de rapper la începutul anilor '90, dar s-a implicat şi în actorie, jucând în noua versiune a filmului "Starsky şi Hutch" (2004). Din 1993, când a devenit celebru, Snoop Dogg a vândut aproape 20 de milioane de albume în Statele Unite. Printre hiturile sale se numără "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Dogg este "Ego Trippin'" (2008).

Snoop Dogg a susţinut un concert, în septembrie 2008, la Arenele Romane din Bucureşti.

Top modelul Kate Moss s-a logodit cu iubitul ei, muzicianul Jamie Hince, la începutul lunii februarie.

Chitaristul Jamie Hince, în vârstă de 42 de ani, face parte din trupa indie rock The Kills, care a lansat până în prezent trei albume - "Keep On Your Mean Side", "No Wow" şi "Midnight Boom" -, foarte apreciate de critică.

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss l-a cunoscut pe chitaristul Jamie Hince în 2007, prin intermediul creatoarei de modă Sadie Frost, fosta soţie a actorului Jude Law.

Kate Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ. Kate Moss ocupă locul al treilea în topul celor mai bogate top modele din lume alcătuit de revista Forbes în 2010, ea înregistrând anul trecut venituri de 9 milioane de dolari.

În trecut, Kate Moss a ţinut prima pagină a tabloidelor britanice din cauza relaţiei turbulente pe care a avut-o cu rockerul Pete Doherty. Anterior, celebrul model a avut o relaţie cu Jefferson Hack, patronul unei reviste, cu care o fiică în vârstă de opt ani - Lila Grace. În anii '90, ea a avut o relaţie şi cu actorul american Johnny Depp.

În 2005, Moss a fost implicată într-un scandal cu droguri. Tabloidul britanic Daily Mirror a publicat în luna septembrie 2005 fotografii ale manechinului în timp ce "priza" ceea ce părea a fi cocaină. Top modelul nu a fost pus sub acuzaţie pentru consum de droguri, dar în urma acestui scandal, Moss a pierdut mai multe contracte de publicitate cu firme importante precum Chanel, Burberry şi H&M. După scuzele publice de rigoare, Moss a revenit în lumea modei şi chiar şi-a dublat averea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici