Snoop Dogg va face curăţenie în parcuri

Snoop Dogg, condamnat la trei ani de libertate sub supraveghere, va strânge gunoiul şi frunzele şi va vopsi băncile din parcuri în cadrul celor 160 de ore de muncă în serviciul comunităţii pe care le-a primit după ce a pledat vinovat la acuzaţia de deţinere ilegală de arme, transmite Reuters.

3 afișări
Imaginea articolului Snoop Dogg va face curăţenie în parcuri

Snoop Dogg va face curăţenie în parcuri

Snoop Dogg va fi supravegheat de un paznic de la Regia parcurilor, au informat autorităţile americane.

Rapper-ul a primit această pedeapsă după ce a pledat vinovat la acuzaţia de deţinere ilegală de arme.

Snoop Dogg, în vârstă de 35 de ani, al cărui nume real este Cordozar Calvin Broadus Jr., a fost condamnat la trei ani de libertate sub supraveghere, pedeapsă care ar putea fi redusă, dacă pe parcursul unui an el nu va încălca legea. De asemenea, cântăreţul trebuie să doneze suma de 10.000 de dolari unei fundaţii caritabile în beneficiul copiilor defavorizaţi.

Pe 27 septembrie 2006, Snoop Dogg a fost arestat pe aeroportul John-Wayne din Irvine, la 70 de kilometri sud-est de Los Angeles, în timp ce se îmbarca în cursa pentru New York. Autorităţile au descoperit o bâtă telescopică, de tipul celor utilizate de unele forţe ale poliţiei, în servieta în care îşi transporta laptopul.

Avocatul lui Snoop Dogg, Donald Etra, a declarat că bâta a fost utilizată de clientul său pentru un moment muzical. Etra şi-a sfătuit clientul să pledeze nevinovat, dar Snoop a dorit să rezolve mai repede această problemă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici