Snoop Dogg vrea să compună "muzică de făcut bebeluşi" pentru prinţul William şi soţia acestuia

Rapperul american Snoop Dogg a declarat într-un interviu recent că intenţionează să înregistreze "muzică de făcut bebeluşi" pentru prinţul William şi soţia acestuia, ducesa Catherine, informează site-ul revistei New Musical Express.

166 afișări
Imaginea articolului Snoop Dogg vrea să compună "muzică de făcut bebeluşi" pentru prinţul William şi soţia acestuia

Snoop Dogg vrea să compună "muzică de făcut bebeluşi" pentru prinţul William şi soţia acestuia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artistul american, aflat în Marea Britanie pentru a susţine un concert în cadrul Lovebox Festival, s-a declarat încântat că şi-a rezolvat acea problemă cu viza care l-a împiedicat să călătorească în Regatul Unit în ultimii ani.

"Kate şi Wills, ce cuplu frumos! Trebuie să facă repede câţiva bebeluşi, să-i ofere câţiva strănepoţi reginei. Vor fi bebeluşi foarte frumoşi. Poate că voi înregistra pentru ei nişte muzică de făcut bebeluşi", a declarat cântăreţul american pentru tabloidul The Sun.

Cântăreţul a spus, totodată, că intenţionează să petreacă mai mult timp în Marea Britanie în viitor şi că este foarte posibil să îşi cumpere o locuinţă în această ţară.

Snopp Dogg va susţine un turneu de amploare în Marea Britanie, la sfârşitul acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici