Soacra Madonnei: N-au existat discuţii despre divorţ

Mama regizorului britanic Guy Ritchie, Amber Leighton, a dezminţit informaţiile vehiculate în ultima vreme de presa britanică în legătură cu iminentul divorţ dintre fiul său şi Madonna, informează thisislondon.co.uk.

10 afișări
Imaginea articolului Soacra Madonnei: N-au existat discuţii despre divorţ

Soacra Madonnei: N-au existat discuţii despre divorţ (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Lady Leighton a calificat aceste speculaţii drept "o idioţenie totală". Femeia a spus că "nu au existat discuţii despre divorţ pentru că nu există niciun divorţ" şi a descris informaţiile din presa britanică în legătură cu acest subiect drept "ficţiune" şi "gunoi".

"Cuplul lor nu este cu mult diferit faţă de ale altora şi cu toţii ştim că viaţa în doi poate fi câteodată dificilă şi că mariajele nu sunt întotdeauna un pat cu trandafiri", a spus aceasta. "Însă ca orice alt cuplu ei încearcă să-şi păstreze relaţia fericită şi proaspătă, sunt un cuplu unit şi iubitor, care are o familie de crescut", a adăugat ea.

Presa britanică indica faptul că un anunţ formal al divorţului dintre Guy Ritchie şi Madonna este planificat pentru noiembrie, după ce cântăreaţa va încheia turneul său mondial.

În urmă cu câteva zile, cotidianul The Times of London informa că Madonna a angajat-o pe Fiona Shackleton, avocata care l-a reprezentant pe Paul McCartney în procesul de divorţ de Heather Mills, pentru a se ocupa de problemele legale legate de separarea sa de regizorul britanic Guy Ritchie. Regizorul britanic ar fi reprezentat la rândul lui de firma de avocatură Mayfair, Forsters. Cele două firme de avocatură au refuzat, însă, să comenteze informaţiile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici