Şocat după un accident, un poliţist a început să înghită cuţite. După al 40-lea, a ajuns la urgenţă

Chirugii din India au extras 40 de cuţite din stomacul unui ofiţer de poliţie, în decursul unei operaţii de cinci ore.

291 afișări
Imaginea articolului Şocat după un accident, un poliţist a început să înghită cuţite. După al 40-lea, a ajuns la urgenţă

Şocat după un accident, un poliţist a început să înghită cuţite. După al 40-lea, a ajuns la urgenţă

Polţistul, numit Surjeet Singh, a înghiţit cuţitele de-a lungul a câteva luni, notează Descoperă.

,,Pacientul a afirmat că suferă de o poftă necontrolată de a consuma cuţite'', a declarat chirurgul Jitendra Malhotra. ,,Nu am asistat niciodată de-a lungul carierei mele de doctor la aşa ceva''.

Singh a apelat la ajutor medical după ce stomacul a început să îl doară şi apetitul să îi scadă. Acum pacientul este stabil. Doctorii nu au reuşit să afle diagnosticul după primul consult. Malhotra a afirmat că radiografiile au dezvăluit prezenţa unui obiect solid sub forma cancerului.

Singh le-a spus medicilor că a înghiţit doar 28 de cuţite, dar au fost extrase 40. Pentru a se asigura că nu a mai rămas niciun cuţit au scanat pacientul cu un detector de metale.

,,Cel mai impresionant aspect este că bărbatul le-a înghiţit de-a lungul a două luni'', a declarat Malhota.

,,Am luat parte la un accident în Chandigarh şi nu puteam să merg normal, am stat nemişcat şi am început să înghit cuţite'', a declarat Singh. ,,A durut puţin'', a mai spus acesta.

Sursa: http://bit.ly/2bfNcja.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici