Sofia Coppola a născut o fetiţă

Sofia Coppola şi partenerul ei de viaţă, rockerul Thomas Mars, solistul trupei Phoenix, au devenit părinţi pentru a doua oară, potrivit revistei People, care precizează că micuţa Cosima, cea de-a doua fetiţă a cuplului, s-a născut "în această lună", informează accesshollywood.com.

17 afișări
Imaginea articolului Sofia Coppola a născut o fetiţă

Sofia Coppola a născut o fetiţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cosima este cel de-al doilea copil al cuplului. Primul copil al Sofiei Coppola şi al lui Thomas Mars este o fetiţă, Romy, care s-a născut la Paris, în noiembrie 2006.

Thomas Mars a anunţat sarcina partenerei sale de viaţă cu ocazia unui interviu pe care l-a acordat în decembrie 2009.

Sofia Coppola a finalizat de curând filmările pentru "Somewhere", o comedie despre un actor cu reputaţie de "băiat rău" de la Hollywood, care reuşeşte să îşi schimbe stilul de viaţă după o vizită a fiicei sale adolescente. Filmul va fi lansat în decembrie 2010, îi are în distribuţie pe Stephen Dorff, Elle Fanning şi Michelle Monaghan şi va avea o coloană sonoră compusă de Thomas Mars şi formaţia sa, Phoenix.

Fiica lui Francis Ford Coppola, regizorul a patru filme premiate cu Oscar, printre care "Naşul" şi "Apocalipsul acum", Sofia Coppola a obţinut la rândul ei premiul Academiei Americane pentru cel mai bun scenariu original, pentru "Rătăciţi printre cuvinte", în 2004. Tânăra regizoare americană a semnat regia filmelor "Virgin suicides/ Sinuciderea fecioarelor" (1999), "Lost in Translation/ Rătăciţi printre cuvinte" (2003) şi "Marie-Antoinette" (2006).

Trupa Phoenix în care activează Thomas Mars se află în turneul de promovare al albumului "Wolfgang Amadeus Phoenix", lansat în mai 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici