Solistul Coldplay a vrut să îi facă o surpriză fiicei, dar s-a speriat de reacţia ei. Ce a făcut adolescenta

Fiica lui Chris Martin, solistul trupei Coldplay, şi-a îngrozit tatăl atunci când muzicianul a încercat să o surprindă la serviciu, arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica britanicilor în playlistul zilei.

529 afișări
Imaginea articolului Solistul Coldplay a vrut să îi facă o surpriză fiicei, dar s-a speriat de reacţia ei. Ce a făcut adolescenta

Sursa: Profimedia Images

Solistul Coldplay s-a declarat extrem de mândru că fiica sa în vârstă de 15 ani, Apple, cel mai mare copil al său, s-a angajat pentru prima oară. Martin s-a decis să îi facă o surpriză fiicei sale şi să viziteze magazinul la care aceasta lucrează în calitate de casieră.

Adolescenta nu a fost foarte încântată de gestul tatălui său şi, când l-a văzut aşteptând la coadă, i-a spus să plece. Acesta spune că a fost prea ”speriat” ca să nu facă exact ce i-a cerut tânăra.

"Am luat un tricou de la raft şi m-am aşezat la coadă. M-a văzut şi zice «tata, ieşi!». M-am simţit groaznic aşa că m-am mutat la altă coadă cu tricoul în mână, speriat de fiica mea”, povesteşte Martin.

Tânăra a revenit la sentimente mai bune atunci când muzicianul a revenit cu fondante şi a rugat o colegă să i le dea fiicei sale. ”Când plecam am auzit-o strigând «Te iubesc, tata!»”. 

Trupa Coldplay a fost formată în Londra, în 1998, şi îi are componenţă pe solistul Chris Martin, chitaristul Jonny Buckland, basistul Guy Berryman şi bateristul Will Champion. Coldplay s-a bucurat de succes internaţional începând din anul 2000, odată cu lansarea single-ului "Yellow", de pe albumul "Parachutes", ce a fost nominalizat pentru Mercury Prize. Grupul este cunoscut pentru piese precum "In My Place", "The Scientist", "Clocks", "Speed of Sound", "Viva La Vida" şi "Paradise". De-a lungul carierei, trupa a primit numeroase distincţii, printre care se numără nouă premii Brit, şapte Grammy şi şase MTV Video Music Awards.

Piesele Coldplay se regăsesc în playlistul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici https://www.smartradio.ro/radio/radio/.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici