Solistul de la Coldplay a dezvăluit că a fost „foarte homofob” în copilărie: Mă gândeam că dacă sunt gay, sunt complet distrus

Chris Martin de la Coldplay recunoaşte că a fost „foarte homofob" în copilărie, când începuse „descoperirea sexuală", arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica britanicilor în playlistul zilei.

1028 afișări
Imaginea articolului Solistul de la Coldplay a dezvăluit că a fost „foarte homofob” în copilărie: Mă gândeam că dacă sunt gay, sunt complet distrus

Solistul de la Coldplay a dezvăluit că a fost „foarte homofob” în copilărie: Mă gândeam că dacă sunt gay, sunt complet distrus

Martin, care a fost căsătorit cu actriţa Gwyneth Paltrow timp de şapte ani, şi care se întâlneşte acum cu Dakota Johnson, a povestit celor de la Rolling Stone cât de “frământat” a fost în anii de şcoală când el şi colegii săi credeau că e gay.

„Când am ajuns la internat mergeam un pic mai ciudat şi mă legănam un pic, şi era foarte homofob pentru că mă gândeam «dacă sunt gay, sunt complet distrus pentru totdeauna», eram doar un copil care îşi descoperea sexualitatea", a spus Martin.

Muzicianul povesteşte că a început să fie interesat de muzică în adolescenţă şi tot atunci şi-a dat seama că nu e gay, în schimb a scăpat şi de prejudecăţi "după un pic de expunere la mersul lumii".

Piesele interpretate de Coldplay se găsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio AICI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici