Solistul trupei Kaiser Chiefs va juca în următorul film din seria "Harry Potter"

Ricky Wilson, solistul trupei Kaiser Chiefs, a primit un rol în ultimul film al francizei "Harry Potter" şi va juca într-o scenă alături de Daniel Radcliffe şi Rupert Grint, informează thesun.co.uk.

32 afișări
Imaginea articolului Solistul trupei Kaiser Chiefs va juca în următorul film din seria "Harry Potter"

Solistul trupei Kaiser Chiefs va juca în următorul film din seria "Harry Potter" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ricky Wilson, în vârstă de 32 de ani, este un fan împătimit al filmelor din această serie şi i-a rugat pe reprezentanţii casei sale de discuri - Universal - să îi întrebe pe producătorii studiourilor Warner Bros. dacă ar putea primi un mic rol în acest proiect cinematografic.

"Ricky (Wilson, n.r.) este un mare fan al filmelor din seria «Harry Potter» şi a fost văzut pe platourile de filmare. El este ţinut departe de ceilalţi figuranţi, pentru a-i păstra identitatea secretă, însă Daniel (Radcliffe, n.r.) şi Rupert (Grint, n.r.) ştiu cine este. Cei trei se înţeleg foarte bine", a declarat o sursă.

Solistul britanic nu are nicio replică şi va apărea în partea a doua a filmului "Harry Potter And The Deathly Hallows". Rolul lui Ricky Wilson presupune ca acesta să apară în faţa unei mulţimi care zboară după Recuperatori, acei vânători de recompense loiali maleficului Lord Voldemort.

Botezată după numele unei echipe de fotbal din Africa de Sud, trupa Kaiser Chiefs s-a înfiinţat în Leeds, Marea Britanie, în 2003, şi îi are în componenţă pe Ricky Wilson (voce), Andrew 'Whitey' White (chitară), Simon Rix (bas), Nick 'Peanut' Baines (clape) şi Nick Hodgson (tobe, voce). Albumul de debut, ''Employement'', a fost lansat în martie 2005. Succesul pieselor "Oh My God", "Everyday I Love You Less and Less", "Modern Way" a plasat trupa pe locul al doilea în UK Album Chart, aducându-i şi o nominalizare la premiile Mercury.

În 2007, Kaiser Chiefs a lansat cel de-al doilea album, "Yours Truly, Angry Mob", care a ajuns rapid pe primul loc în topurile din Marea Britanie. Primul extras pe single, "Ruby", s-a bucurat de un puternic succes la nivel mondial, fiind primul single al trupei care intrat direct pe prima poziţie în clasamentele de specialitate. Au urmat single-urile "Everything Is Average Nowadays", "The Angry Mob" şi "Love's Not a Competition (But I'm Winning)". Cel de-al treilea material de studio a fost lansat în octombrie 2008, "Off With Their Heads".

Kaiser Chiefs a susţinut un concert în Capitală în 2008, în cadrul festivalului B'estfest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici