Solistul trupei Reamonn, Rea Garvey, invitat special în prima ediţie live de la "Vocea României"

Rea Garvey, solistul trupei Reamonn, cunoscut publicului din România pentru hiturile "Tonight" sau "Supergirl", va fi invitat special în prima ediţie live a emisiunii "Vocea României", difuzată marţi, informează televiziunea.

384 afișări
Imaginea articolului Solistul trupei Reamonn, Rea Garvey, invitat special în prima ediţie live de la "Vocea României"

Solistul trupei Reamonn, Rea Garvey, invitat special în prima ediţie live de la "Vocea României"

Echipele de la "Vocea României", show-ul difuzat de Pro TV în fiecare marţi de la ora 22.15, sunt acum complete. După etapa "audiţiilor pe nevăzute" şi cea a "confruntărilor", cei patru antrenori, Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu, au rămas cu câte cinci concurenţi fiecare, cu care vor merge mai departe în ediţiile live.

Marţi, în prima ediţie difuzată în direct, pe scena de la "Vocea României" vor urca echipele lui Smiley şi Horia Brenciu. Începând cu această etapă, publicul îşi intră şi el în rol şi are un cuvânt important de spus. Aşadar, după prestaţia concurenţilor din cele două echipe, telespectatorii urmează să îşi voteze preferaţii. În urma voturilor publicului se va face un top 5 pentru fiecare echipă. Primii doi clasaţi merg mai departe, fiind salvaţi de public. Din ceilalţi trei, antrenorul salvează şi el un concurent de la eliminare, ceilalţi doi urmând să intre la duel. Fiecare dintre ei urmează să interpreteze o piesă nouă, iar în funcţie de prestaţia lor, antrenorul îl va alege pe cel care merge mai departe. În urma acestei etape, fiecare antrenor va continua competiţia cu patru voci.

În prima ediţie live a show-ului "Vocea României" va urca pe scenă, în calitate de invitat special şi Rea Garvey, solistul trupei Reamonn, cunoscut publicului din România pentru hiturile "Tonight" sau "Supergirl".

Rea Garvey a colaborat până în prezent cu artişti ca Nelly Furtado, Mary J Blige şi Paul van Dyk, iar în 2011 şi-a lansat primul album din carierea solo, "Can't Stand The Silence". Rea Garvey este şi el antrenor la "Vocea Germaniei", varianta germană a show-ului din România, aşa că este nerăbdător să asculte şi vocile României.

Trupa Reamonn vine din Germania şi a fost înfiinţată în 1998. Numele trupei vine de la cel al solistului, irlandezul Reamonn Garvey, iar stilul muzical al grupului combină elemente de rock alternativ şi folk. Componenţa trupei este completată de Uwe Bossert (chitară), Mike "Gomezz" Gommeringer (percuţie), Philipp "Phil" Rauenbusch (chitară bass) şi Sebastian "Sebi" Padotzke (clape, saxofon).

Albumul lor de debut, "Tuesday" (2000), a fost premiat cu discul de aur la scurt timp după lansare, iar piesa "Supergirl" a ajuns în top zece în întreaga Europă. A urmat "Dream No. 7", în 2001, iar în 2003, Reamonn dă din nou lovitura, cu "Beautiful Sky", un album cu vânzări spectaculoase pe plan internaţional. La discografia trupei se adaugă albumul "Raise your hands", în 2004. Doi ani mai târziu, albumul "Wish", cu hitul "Tonight" în pole-position, devine preferatul radiourilor şi al televiziunilor de muzică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici