Sondra Locke, actriţa nominalizată la Oscar şi iubita lui Clint Eastwood pentru 14 ani, a murit la 74 de ani

Actriţa şi regizoarea Sondra Locke, născută acum 74 de ani în Tennessee, nominalizată la Premiul Oscar pentru rolul ei de debut în filmul "The Heart is a Lonely Hunter" din 1968, şi care a jucat în şase filme alături de Clint Eastwood a decedat, anunţă Associated Press.

6361 afișări
Imaginea articolului Sondra Locke, actriţa nominalizată la Oscar şi iubita lui Clint Eastwood pentru 14 ani, a murit la 74 de ani

Sondra Lock, actrita nominalizată la Oscar şi iubita lui Clint Eastwood pentru 14 ani, a murit la 74 de ani (sursa; People)

Locke a murit pe 3 noiembrie la domiciliul ei de la Los Angeles, unde a avut un stop cardiac, determinat de cancerul mamar şi al oaselor, potrivit unui certificat de deces obţinut de The Associated Press. Autorităţile au fost imediat notificate la momentul respectiv, dar moartea ei nu a fost făcută publică până când publicaţia RadarOnline a anunţat-o ​​pentru prima oară joi. Nu este clar de ce a durat aproape şase săptămâni.

Locke a fost renumită pentru cele şase filme pe care le-a făcut cu Eastwood - şi relaţia pe care a avut-o cu actorul timp de 14 ani, fiind prima iubită a acestuia - începând cu westernul The Outlaw Josey Wales în 1976 şi terminând cu filmul Dirty Harry "Sudden Impact" în 1983.

Născută Sandra Louise Smith, actriţa a preluat numele de familie al unui tată vitreg şi a purtat numele de scenă Sondra. Ea a crescut Shelbyville, Tennessee, unde tatăl ei vitreg deţinea o companie de construcţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici