Soprana Amelia Antoniu a divorţat

Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă Amelia Antoniu şi soţul ei, Niculae, au divorţat, instanţa Judecătoriei Sectorului 1 stabilind, joi, ca fetiţa acestora să rămână la mamă.

862 afișări
Imaginea articolului Soprana Amelia Antoniu a divorţat

Soprana Amelia Antoniu a divorţat (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Instanţa Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti a admis cererea formulată de Amelia şi Niculae Gamenţ-Antoniu şi a desfăcut prin acord căsătoria. Amelia Antoniu a revenit la numele avut înaintea căsătoriei.

Totodată, instanţa a decis ca fetiţa soţilor Gamenţ Antoniu să fie încredinţată mamei acesteia, Niculae Gamenţ Antoniu urmând să plătească o pensie de întreţinere de 300 de lei.

Cererea de divorţ formulată de Adriana Amelia Gamenţ-Antoniu şi soţul său, Niculae, a fost înregistrată la Judecătoria Sectorului 1 în 1 septembrie. Iniţial, instanţa a stabilit ca primul termen al procesului să fie în 7 noiembrie, însă soţii Gamenţ Antoniu au solicitat o altă dată pentru judecarea cererii de divorţ.

În 15 septembrie, instanţa a luat în discuţie cererea de preschimbare a termenului şi a stabilit ca procesul de divorţ să se judece în 26 septembrie, sentinţa fiind pronunţată joi.

Amelia şi Niculae Gamenţ-Antoniu au o fetiţă, născută în februarie 2011.

În aprilie 2010, prim-solista Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian" a fost infectată cu un germene din Spitalul CF2 din Capitală, unde a fost supusă unei intervenţii de cauterizare de col uterin. Ea a intrat în şoc septic şi a fost dusă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucuşti, unde a stat internată aproximativ trei săptămâni. Ulterior, pe 14 mai 2010, Amelia Antoniu a fost internată în Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Capitală, după ce a făcut febră 39 de grade şi a acuzat dureri de spate, de rinichi şi de plămâni. Medicii au spus atunci că Amelia Antoniu are pneumonie. Ea a fost externată la sfârşitul lunii mai 2010.

În urma scandalului de la Spitalul CF2, managerul Constantin Tănase, şeful Secţiei de obstetrică-ginecologie, Cristian Gherasie, şi trei medici coordonatori pe specialităţile Medicină internă, Urologie şi ATI au fost demişi.

Niculae Gamenţ Antoniu a depus, în 19 mai 2010, plângere penală la Parchetul Tribunalului Bucureşti şi la Secţia 1 Poliţie împotriva Spitalului CF2, el declarând că vrea ca toţi cei vinovaţi să fie sancţionaţi, iar necazul suferit de soţia sa să nu se mai repete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici