Sora ursului polar Knut, vedetă la o grădină zoologică - VIDEO

Sora ursului polar Knut, care a fermecat o lume întreagă după ce a fost respins la naştere de mama lui şi a fost crescut de angajaţii unei grădini zoologice din Germania, şi-a făcut debutul.

342 afișări
Imaginea articolului Sora ursului polar Knut, vedetă la o grădină zoologică - VIDEO

Sora ursului polar Knut, vedetă la o grădină zoologică

Anori are acelaşi tată ca Knut, dar mama acesteia este Vilma. Anori este unul dintre cei doi pui de urs născuţi în ianuarie 2012. Celălalt pui de urs a decedat după doar o săptămână de la naştere, scrie Sky News.

Puiul de urs, care acum are aproape trei luni, a putut fi observat când studia împrejurimile şi se căţăra pe buşteni, sub atenta supraveghere a mamei sale, Vilma.

Potrivit oficialilor de la Wuppertal Zoo, Anori a deschis ochii la o lună de la naştere şi a făcut primii paşi la două luni.

Publicul de la grădina zoologică a fost entuziasmat de prima apariţie a puiului de urs, însă directorul Ulrich Schuerer s-a folosit de moment pentru a trage un nou semnal de alarmă, îndemnându-i pe oameni să realizeze că specia este pe cale de dispariţie.

"Sper ca oamenii care vor vedea puiul îşi vor aminti că ursul polar este o specie pe cale de dispariţie. Dacă încălzirea globală va continua, în curând nu vom mai avea urşi polari, deoarece mediul lor va fi distrus”, spune Ulrich Schuerer.

Ursuleţul Knut, devenit celebru în 2006, a generat venituri uriaşe pentru grădina zoologică care l-a găzduit. În 2008, îngrijitorul său, Thomas Doerflein, care a hrănit puiul de urs timp de 150 de zile, a decedat, iar în martie 2011 Knut a murit şi el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici