Sorin Oprescu, invitat la "Pro Motor", sâmbătă

Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, este invitatul Roxanei Ciuhulescu în ediţia de sâmbătă a emisiunii "Pro Motor", difuzată de la ora 11.15, la Pro TV.

9 afișări
Imaginea articolului Sorin Oprescu, invitat la "Pro Motor", sâmbătă

Sorin Oprescu, invitat la "Pro Motor", sâmbătă (Imagine" Mediafax Foto)

Sorin Oprescu vine la "Pro Motor" pentru a povesti amintiri din copilărie şi "amintiri din viitor".

Amintirile din copilărie ale lui Oprescu sunt legate de primele sale maşini şi de începuturile primarului ca şofer. Fan al mărcii BMW şi posesorul al unui impozant 730i, Sorin Oprescu povesteşte cum a primit în dar de la tatăl lui prima maşină, o Dacie, dar asta abia după ce a fost prins că mergea fără permis cu maşina familiei, un Renault 16. De altfel, Renault a rămas şi marea dragoste a lui Sorin Oprescu, care povesteşte cum a "luat-o atunci pe coajă" după ce a fost pârât de fratele său.

Dacă atunci când era tânăr avea mania vitezei, primarul Bucureştiului se declară în prezent foarte ponderat, mai ales pentru că a avut mii de pacienţi victime ale accidentelor de circulaţie.

Astfel, Oprescu este de părere că femeile conduc mai bine decât bărbaţii, pentru că sunt mai calculate, mai cerebrale şi mai ponderate, chiar dacă domnii nu vor să recunoască acest lucru.

Deşi a avut de suferit de pe urma pasiunii sale pentru maşinile BMW, fiind în trei rânduri "client" al hoţilor de maşini, Sorin Oprescu spune că nu şi-ar cumpăra niciodată un automobil marca Mercedes pentru că îşi aduce aminte cum erau trataţi posesorii acestui tip de maşini pe vremuri.

În ceea ce priveşte "amintirile din viitor", Oprescu vorbeşte la "Pro Motor" despre soluţiile pe care le are pentru traficul din Bucureşti, despre autostrada în construcţie, despre şoseaua de centură, dar şi despre miile de câini vagabonzi din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici