Soţia cântăreţului şi producătorului hip-hop Timbaland a solicitat divorţul pentru a doua oară

Monique Mosley, soţia cântăreţului şi producătorului hip-hop Timbaland, a depus actele oficiale prin care a solicitat pentru a doua oară divorţul de artistul american, informează contactmusic.com.

237 afișări
Imaginea articolului Soţia cântăreţului şi producătorului hip-hop Timbaland a solicitat divorţul pentru a doua oară

Soţia cântăreţului şi producătorului hip-hop Timbaland a solicitat divorţul pentru a doua oară (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

Monique Mosley a cerut pentru prima dată divorţul în octombrie 2013 şi a cerut ca Timbaland, care este şi un renumit producător muzical, să îi plătească pensie alimentară, pensie pentru îngrijirea copilului şi să achite cheltuielile de judecată.

În octombrie 2014, se părea că artistul şi soţia lui şi-au rezolvat neînţelegerile conjugale, iar justiţia a anulat procedura de divorţ a cuplului.

Cu toate acestea, Monique Mosley a luat din nou decizia de a divorţa şi a depus actele oficiale, în iunie, în statul american Florida.

Cei doi s-au căsătorit în 2008. Cuplul are o fiică în vârstă de cinci ani, iar Monique mai are un copil în vârstă de 10 ani, care provine dintr-o relaţie anterioară. Artistul are la rândul său alţi doi fii din relaţii anterioare.

Timbaland, al cărui nume real este Timothy Mosley, are o avere estimată la 80 milioane de dolari.

Timbaland este producătorul unora dintre cele mai de succes piese pop din ultimul deceniu, precum single-urile "Cry Me A River" şi "SexyBack" interpretate de Justin Timberlake, dar şi "Promiscuous" interpretat de Nelly Furtado.

Timothy şi Monique Mosley s-au căsătorit în 2008. Fiica lor, Reign, s-a născut în noiembrie 2007.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici