Soţia chitaristului de la Rolling Stones intentează divorţ

Jo Wood, soţia celebrului chitarist al trupei Rolling Stones, va iniţia procedurile în vederea divorţului după mult mediatizata legătură a soţului ei cu Ekaterina Ivanova, mai tânără cu 40 de ani decât muzicianul britanic, informează Daily Mail.

14 afișări
Imaginea articolului Soţia chitaristului de la Rolling Stones intentează divorţ

Chitaristul trupei Rolling Stones (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jo Wood, în vârstă de 54 de ani, a declarat că va depune actele de divorţ săptămâna viitoare, după ce s-a consultat cu o echipă de avocaţi în privinţa partajului bunurilor acumulate în timpul mariajului ei de 23 de ani cu chitaristul Ronnie Wood.

Ronnie Wood, în vârstă de 61 de ani, şi-a părăsit soţia în 2008, după ce s-a implicat într-o relaţie cu Ekaterina Ivanova, tânără chelneriţă originară din Rusia.

Chitaristul britanic a cunoscut-o pe Ekaterina Ivanova cu ocazia premierei londoneze a documentarului "Shine A Light", regizat de Martin Scorsese despre trupa Rolling Stones.

Jo şi Ronnie Wood au avut una dintre cele mai longevive căsătorii din lumea celebrităţilor, până când celebrul chitarist a decis să se mute împreună cu Ekaterina Ivanova în reşedinţa lui din Irlanda, lăsându-i soţiei sale casa din Surrey, în valoare de peste 11,2 milioane de euro.

Potrivit actualei legislaţii britanice în domeniul divorţurilor, Jo Wood are dreptul la jumătate din averea soţului său, deşi avocaţii nu au precizat deocamdată care este valoarea averii chitaristului.

Surse din presa britanică susţin însă că averea lui Wood a scăzut în ultima perioadă, din cauza crizei economice mondiale, acesta scoţând la vânzare, la începutul anului, reşedinţa pe care o are în Irlanda.

Jo Wood controlează o parte importantă din finanţele cuplului şi a ocupat funcţia de asistentă personală a legendarului chitarist timp de foarte mulţi ani. Ea este, totodată, director asociat în cadrul companiei Rockyarch, considerată un adevărat "imperiu" în industria muzicală, dar şi secretara companiei Scream Art, implicată în numeroase proiecte artistice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici