Soţia lui Charlie Sheen a obţinut un ordin de restricţie împotriva actorului - VIDEO

Brooke Mueller a obţinut un ordin de restricţie împotriva soţului ei, actorul Charlie Sheen, care a stat după gratii câteva ore, vineri, într-o închisoare din Pitkin, Colorado, în urma unor acuzaţii de violenţă domestică, informeaza popeater.com.

25 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Charlie Sheen a obţinut un ordin de restricţie împotriva actorului - VIDEO

Soţia lui Charlie Sheen a obţinut un ordin de restricţie împotriva actorului (Imagine din arhiva Mediafax Foto/AFP)

Potrivit RadarOnline, ordinul de restricţie a fost emis de acelaşi judecător care a analizat acuzaţia de agresiune adusă lui Charlie Sheen şi care a decis eliberarea pe cauţiune a actorului american în seara zilei de vineri, 25 decembrie.

Judecătorul James Boyd i-a ordonat lui Charlie Sheen să întrerupă orice formă de contact cu soţia lui până la soluţionarea legală a cazului.

Potrivit femalefirst.co.uk, Charlie Sheen şi soţia sa, Brooke Mueller, urmează să participe la câteva cursuri de consiliere maritală, pentru a încerca să depăşească cu bine acest moment dificil din viaţa lor.

"S-au certat în timpul cinei care avea loc la reşedinţa unor prieteni şi cearta lor a continuat până a doua zi dimineaţă", a declarat o sursă pentru revista People. "Amândoi au consumat alcool, deşi nu ar fi trebuit să o facă. Amândoi au suferit în trecut din cauza abuzului de alcool şi au încercat să învingă acest obicei dăunător, însă lucrurile au scăpat de sub control", a adăugat sursa.

Sheen, în vârstă de 44 de ani, a fost arestat şi încarcerat sub acuzaţiile de agresiune fizică, ameninţări, provocare de pagube şi violenţă domestică, a declarat poliţia din Aspen. Sheen a rămas în închisoarea din Pitkin, Colorado, câteva ore, fiind eliberat după ce a depus o garanţie de 8.500 de dolari.

O nouă audiere în acest caz a fost stabilită pentru 8 februarie.

Poliţia nu a făcut public numele persoanei pe care ar fi agresat-o Sheen. Însă site-ul de ştiri mondene Radar Online indica sâmbătă faptul că actorul a fost arestat după ce şi-a lovit soţia, pe Brooke Mueller, în timpul unui conflict mai încins.

Purtătorul de cuvânt al actorului, Stan Rosenfield, nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informaţia, declarând totuşi că cei doi "petreceau Crăciunul" la casa familiei lui Mueller din Aspen la momentul în care starul a fost arestat. Rosenfield a refuzat să facă orice alt comentariu, însă a mai spus: "Nu vă lăsaţi înşelaţi de aparenţe. Aparenţele şi realitatea pot fi la fel de diferite ca ziua şi noaptea. Ar fi în beneficiul tuturor să nu vă pripiţi cu concluziile".

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici