Soţia lui Clint Eastwood a depus actele oficiale de divorţ

Dina Eastwood, soţia cineastului Clint Eastwood, a depus actele oficiale de divorţ şi a invocat motivul diferenţelor ireconciliabile, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat 17 ani, a anunţat, miercuri, un purtător de cuvânt al Tribunalului din Monterey (California).

284 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Clint Eastwood a depus actele oficiale de divorţ

Soţia lui Clint Eastwood a depus actele oficiale de divorţ (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dina Eastwood, o jurnalistă şi prezentatoare de televiziune în vârstă de 48 de ani, a doua soţie a celebrului star hollywoodian, a depus actele prin care a solicitat divorţului, marţi, la Monterey, un oraş aflat în apropiere de San Francisco, în care cuplul a locuit multă vreme.

Dina a cerut custodia fiicei lor Morgan, în vârstă de 16 ani, în schimbul unui drept la vizită pentru viitorul ei fost soţ, în vârstă de 83 de ani, o pensie alimentară şi plata cheltuielilor de judecată.

Din august, la Hollywood au circulat multe zvonuri potrivit cărora Dina Eastwood voia să ceară divorţul, însă ele nu au fost confirmate. Cei doi soţi locuiesc deja despărţiţi de ceva vreme, informează revista People.

Dina Eastwood a depus o cerere de separare legală, pe 7 octombrie, pe care a retras-o la puţin timp după aceea, înainte de a depune dosarul complet de divorţ în această săptămână.

Separarea legală este un proces prin care un cuplu căsătorit poate să îşi oficializeze de facto despărţirea, cei doi rămânând în continuare căsătoriţi. Un cuplu poate să obţină separarea legală ca o alternativă la divorţ, în cazul în care există considerente morale sau religioase care îi împiedică să divorţeze. Separarea legală nu conduce în mod automat la divorţ: este posibil ca cei doi să se împace, iar în acest caz, ei nu trebuie să facă nimic pentru a rămâne căsătoriţi. În schimb, dacă nu reuşesc să treacă peste neînţelegeri şi doresc să divorţeze, atunci cei doi foşti parteneri de cuplu trebuie să depună actele oficiale pentru divorţ.

Potrivit revistei People, Clint Eastwood a început între timp o relaţie cu Erica Fisher, al cărei fost soţ Scott Fisher a devenit noul iubit al Dinei Eastwood.

Mariajul celor doi a început să se destrame anul trecut, după ce Dina a lansat "Mrs. Eastwood and Company", un reality show de televiziune în care protagonistele sunt ea şi cele două fiice ale lui Clint Eastwood. Actorul a avut o scurtă apariţie, în primul episod, şi părea că nu se simte deloc bine în acea ipostază.

"Clint era furios din cauza acelei emisiuni", a declarat o sursă apropiată a familiei Eastwood, citată de revista People.

Clint Eastwood şi Dina Ruiz s-au căsătorit în 1996.

Celebrul actor american, în vârstă de 83 de ani, a fost căsătorit cu Maggie Johnson mai mult de 30 de ani şi a avut relaţii de lungă durată cu actriţele Sondra Locke şi Frances Fisher. Supranumit "afemeiatul în serie" de la Hollywood, Clint Eastwood a avut numeroase aventuri şi relaţii pasagere şi are şapte copii.

Clint Eastwood, născut în 1930, a câştigat cinci premii Oscar ca actor, regizor şi producător. Şi-a început cariera de actor jucând în câteva producţii neînsemnate ale studiourilor Universal, dar primele succese le-a avut în filmele western regizate de Sergio Leone: "Pentru un pumn de dolari" (1964), "Pentru câţiva dolari în plus" (1965) şi "Cel bun, cel rău, cel urât" (1966). Filmele sale au fost apreciate de critici şi de public, cele mai mari succese înregistrându-le cu producţiile "Necruţătorul" (1992), "În bătaia puştii" (1993), "Podurile din Madison County" (1995), "O fată de milioane/ Million Dollar Baby" (2004), "Scrisori din Iwo Jima" (2006) şi "Steaguri pline de glorie" (2006).

"Gran Torino", lungmetraj în care Eastwood a fost şi interpret, este cel mai de succes film al acestuia din punct de vedere al încasărilor, cu 260,5 milioane de dolari la nivel mondial. Celebrul regizor american a realizat şi lungmetrajul "Invictus", o peliculă despre Nelson Mandela care a avut premiera în decembrie 2009, dar şi pelicula "J. Edgar", despre viaţa şi cariera lui J. Edgar Hoover, fondatorul Federal Bureau of Investigation (FBI), interpretat de Leonardo DiCaprio, ce a avut premiera în noiembrie 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici