Soţia lui Costel Busuioc a plecat în Spania

Soţia lui Costel Busuioc, Daniela, a plecat, miercuri dimineaţa, în Spania, la "Pavarotti de Banat", de pe Aeroportul Internaţional Timişoara.

573 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Costel Busuioc a plecat în Spania

Soţia lui Costel Busuioc a plecat în Spania (Imagine: Mediafax Foto)

Daniela Busuioc a ajuns devreme pe aeroport, fără copii, însoţită doar de un prieten de familie, care avea, se pare, şi rolul de bodyguard. Femeia a refuzat să dea orice declaraţie presei şi s-a ferit tot timpul de obiectivul camerei de luat vederi. Şi asta dintr-un motiv întemeiat: contractul lui Costel prevede o discreţie totală, valabilă atât pentru el, cât şi pentru familia lui.

Apropiaţii lui Costel susţin plecarea familiei în Spania. "Este normal ca familia lui să fie alături de el, să fie sprijinit de familie şi de copii şi, ca să vă zic sincer, el nu are ce căuta aici", a declarat o prietenă de familie, Corina Rebigea, medic la Centrul de Îngrijiri din Ciacova.

Primarul din Ghilad, Cornel Gurău, a declarat, la rândul său, că "Pavarotti din Banat" nu va pleca definitiv. "Vedeta noastră nu pleacă definitiv. Nu va uita satul nostru, am vorbit cu el şi nu va uita treaba aceasta", a spus Gurău.

Absenţa lui Costel Busuioc din ţară nu va fi de lungă durată. Mitropolia Banatului l-a invitat deja la un concert de caritate. "Am înţeles că în vară va veni la Timişoara şi că o să fie un spectacol umanitar", a spus Marinela Florea, soţia preotului din Ghilad.

Costel Busuioc, românul care s-a făcut remarcat în Spania datorită prestaţiei sale la concursul muzical "Hijos de Babel", a câştigat, pe 12 martie, finala competiţiei organizate de televiziunea publică spaniolă, cu 44 de puncte.

După ce a interpretat o arie din "Traviata" de Verdi, Costel Busuioc a obţinut 26 de puncte, iar după "Nessum dorma", alte 18 puncte, primind încă o dată nota 10 de la public.

TRAVIATA

NESSUM DORMA

"Toată România este alături de mine şi e mândră de mine", a spus Costel. "Nu mă aşteptam la asta, sincer să fiu. Voi munci în continuare", a declarat Costel, după anunţarea rezultatelor. În momentul anunţării rezultatelor, Costel a ţinut în mână un steguleţ al României, mulţumind în mai multe rânduri românilor care l-au susţinut.

"Pavarotti din Banat" a semnat un contract cu Sony BMG pentru a urma o carieră muzicală, acesta fiind premiul cel mare al concursului spaniol "Hijos de Babel".

Ministrul Culturii şi Cultelor, Adrian Iorgulescu, a declarat, joia trecută, agenţiei MEDIAFAX, că intenţionează să sprijine financiar organizarea unor concerte ale lui Costel Busuioc, marele câştigător al concursului spaniol "Hijos de Babel", în spaţii publice din Spania, pentru ca acesta să fie cunoscut de comunităţile de români din această ţară.

El mai anunţase, anterior, că intenţionează să-i ofere lui Costel Busuioc o bursă pentru studii de canto şi teoria muzicii la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici