Soţia lui Lorenzo Lamas, mamă-surogat pentru copilul fiicei actorului - FOTO

Cea de-a cincea soţie a actorului Lorenzo Lamas a acceptat să devină mamă-surogat pentru bebeluşul fiicei starului american, care se va naşte în luna iulie, informează contactmusic.com.

835 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Lorenzo Lamas, mamă-surogat pentru copilul fiicei actorului - FOTO

Lorenzo Lamas si sotia (Imagine: Hepta)

Shayne Lamas, fiica actorului Lorenzo Lamas şi vedeta unor programe de tip reality-show, a anunţat de curând că va avea un bebeluş cu ajutorul unei mame-surogat. Miercuri, ea a dezvăluit într-un interviu acordat revistei Closer că mama ei vitregă, Shawna Craig, este acea mamă-purtătoare.

"Shawna nu este doar mama mea vitregă, este un fel de soră de suflet pentru mine. E ca un înger care ne-a binecuvântat întreaga familie, inclusiv pe tatăl meu. Este însă ciudat. Faptul că o altă persoană îţi va naşte copilul este ciudat. Dar eu am pierdut deja o sarcină, iar acum Shawna este mama purtătoare pentru fiul meu. Am primit astfel cea mai mare binecuvântare din lume şi îi voi fi întotdeauna recunoscătoare", a declarat Shayne Lamas, în vârstă de 29 de ani.

Shayne Lamas a pierdut o sarcină - tot un băieţel - în 2014, în urma unei afecţiuni medicale destul de rare - ruptură uterină - şi a aflat ulterior că nu va mai putea să aibă copii.

La rândul ei, Shawna Craig, care va naşte în luna iulie, a declarat pentru revista Closer: "Sunt extaziată de faptul că sunt însărcinată. Este cel mai bun lucru din lume".

Lorenzo Lamas şi Shawna Craig - a cincea soţie a starului - s-au căsătorit pe 30 aprilie 2011, în Mexic.

Lorenzo Lamas s-a născut pe 20 ianuarie 1958, în California, şi s-a făcut remarcat în serialul de televiziune "Falcon Crest" difuzat în anii '80. Rolurile care i-au adus celebritatea sunt cele din serialele "Renegatul" şi "Dragoste şi putere/ The Bold and the Beautiful".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici