Soţia lui McCartney ar putea primi 70 de milioane de lire sterline după divorţ

Heather Mills McCartney, soţia cântăreţului Paul McCartney, fost membru al trupei Beatles, ar putea primi după divorţ peste 70 de milioane de lire sterline (103 milioane de euro) de la fostul soţ, în urma unei înţelegeri financiare la care au ajuns cei doi, informează dailymail.co.uk.

3 afișări
Imaginea articolului Soţia lui McCartney ar putea primi 70 de milioane de lire sterline după divorţ

Soţia lui McCartney ar putea primi 70 de milioane de lire sterline după divorţ

Heather Mills şi Sir Paul McCartney au ajuns la o înţelegere de divorţ în urma căreia fostul top model va primi suma de 15 milioane de lire sterline (22 de milioane de euro) imediat după divorţ. La aceasta se adaugă o sumă anuală de 3,5 milioane de lire sterline (5 milioane de euro) pe care Heather o va primi până când fiica ei şi a lui Paul, Beatrice, acum în vârstă de 4 ani, va împlini 18 ani.

Mills, în vârstă de 39 de ani, şi McCartney, în vârstă de 65 de ani, s-au despărţit în mai 2006, după patru ani de căsătorie.

Înţelegerea, care ar putea fi cea mai mare din istoria divorţurilor din Marea Britanie, va include o clauză prin care se specifică faptul că cei doi nu au voie să facă publice elementele care au condus la despărţirea lor.

La sfârşitul lunii octombrie, relaţia lor a luat o turnură urâtă, după publicarea în presa britanică a elementelor care fac parte din dosarul de divorţ al lui Heather Mills-McCartney, inclusiv o listă a abuzurilor la care aceasta ar fi fost supusă de către soţul ei. Heather a spus, printre altele, că McCartney a consumat alcool şi a fumat cannabis regulat pe parcursul căsătoriei şi că a împiedicat-o să o alăpteze pe fiica lor, Beatrice.

În urma înţelegerii, Mills nu va primi nici una dintre locuinţele pe care le deţine McCartney, iar fostul membru al trupei Beatles va plăti toate cheltuielile copilului. Cei doi vor împărţi custodia asupra micuţei Beatrice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici