Soţia lui Mel Gibson a intentat divorţ - VIDEO

Robyn Gibson, soţia actorului australian Mel Gibson, a intentat divorţ, după un mariaj care a durat 28 de ani, invocând diferende ireconciliabile.

296 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Mel Gibson a intentat divorţ - VIDEO

Soţia lui Mel Gibson a intentat divorţ (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În documentele depuse, luni, la Curtea Superioară din Los Angeles, Robyn Gibson a cerut divorţul de starul seriei "Armă mortală", iar într-o declaraţie comună, cei doi, care au împreună şapte copii, au cerut să li se respecte intimitatea.

"De-a lungul căsniciei şi despărţirilor noastre am reuşit întotdeauna să păstrăm intimitatea şi integritatea familiei noastre şi vom continua să facem la fel", se indică în această declaraţie comună.

În cursul zilei de luni, celebrul regizor al filmelor "Braveheart - Inimă neînfricată", "Patimile lui Hristos" şi "Apocalypto" a transmis, prin intermediul unui comunicat, că el şi soţia sa trăiesc separaţi încă din 26 august 2006.

La o săptămână după ce s-au separat, Mel Gibson a fost arestat în Malibu pentru conducere sub influenţa alcoolului. Cu aceaşi ocazie, actorul australian a lansat un tir de acuzaţii la adresa evreilor, care au fost făcute publice după ce o copie a raportului întocmit de poliţia americană a fost postată de o persoană necunoscută pe internet. După ce s-a internat într-un centru de dezintoxicare, actorul a fost condamnat la trei ani de supraveghere judiciară şi obligat să plătească o amendă de 1.300 de dolari.

Răspunsul lui Mel Gibson la cererea de divorţ a soţiei sale a fost postat, luni, pe site-ul dedicat celebrităţilor tmz.com, actorul citând aceleaşi diferende ireconciliabile ca motiv al despărţirii.

Şase dintre copiii lui Gibson sunt adulţi. Robyn Gibson a cerut custodia comună asupra singurului copil minor, Tom, care va împlini, marţi, 10 ani.

Gibson, în vârstă de 53 de ani, este catolic practicant, a fost crescut în Australia şi a fost unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume în anii 1990. El a câştigat două premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun film", în 1995, cu pelicula "Braveheart - Inimă neînfricată".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici