Soţia lui Robin Williams a intentat divorţ

Soţia lui Robin Williams, Marsha Garces, a intentat divorţ după 19 ani de căsătorie, a anunţat un purtător de cuvânt al actorului american, confirmând informaţiile care au apărut de câteva zile în revista People şi în cotidianul San Francisco Chronicle.

32 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Robin Williams a intentat divorţ

Soţia lui Robin Williams a intentat divorţ (Imagine: Mediafax Foto)

Marsha Garces a depus cererea de divorţ la San Francisco, pe 21 martie, potrivit acestor publicaţii americane.

Williams şi Garces s-au căsătorit în 1989 şi au doi copii, Zelda Rae, în vârstă de 18 ani, şi Cody Alan, în vârstă de 16 ani.

"Pot confirma informaţia, dar nu fac alte comentarii", a spus purtătorul de cuvânt al actorului, Mara Buxbaum.

Unul dintre cei mai mari actori de comedie de la Hollywood, Williams, în vârstă de 56 de ani, a fost recompensat în 1998 cu premiul Oscar pentru rolul din filmul "Good Will Hunting". Artistul a mai fost nominalizat de trei ori la acest premiu pentru rolurile din filmele "Bună dimineaţa, Vietnam", "Cercul poeţilor dispăruţi" şi "Regele pescar".

În august 2006, Williams a anunţat că a hotărât să se interneze într-o clinică de dezintoxicare, pentru a-şi trata dependenţa de alcool. Actorul recidivase după o perioadă de abstinenţă de 20 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici