Soţii Beckham plănuiesc să-şi deschidă un lanţ de cluburi de noapte

Fotbalistul echipei LA Galaxy, David Beckham, şi soţia sa Victoria plănuiesc să deschidă un lanţ de cluburi de noapte "de elită" în Statele Unite, dar şi în alte ţări, informează cotidianul Daily Mail.

1 afișare
Imaginea articolului Soţii Beckham plănuiesc să-şi deschidă un lanţ de cluburi de noapte

Soţii Beckham plănuiesc să-şi deschidă un lanţ de cluburi de noapte

"Cluburile vor avea ca model Soho House din Londra, dar vor fi mai dinamice şi exclusiviste. Este modul perfect pentru a ocupa un loc important în lumea bună a showbiz-ului din America. Ideea cluburilor este o parte a ceea ce Victoria numeşte planul pe doi ani. Primul an pentru dezvoltarea cluburilor şi următorul pentru copii", a declarat o sursă apropiată cuplului.

Potrivit Sunday Mirror, Victoria Beckham a afirmat, vineri seară, la emisiunea lui Jay Leno, că vrea să mai facă un copil - o fetiţă - în perioada în care va locui în SUA. "Mi-ar plăcea foarte mult să am o fetiţă. Dacă voi fi binecuvântată cu încă un copil la un moment dat, ar fi minunat", a explicat soţia fotbalistului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici