Soţul lui Amy Winehouse a fost eliberat din închisoare

Blake Fielder-Civil, soţul celebrei cântăreţe britanice Amy Winehouse, a fost eliberat miercuri din închisoare, după ce a fost în detenţie aproape un an de zile, informează Daily Mail.

29 afișări
Imaginea articolului Soţul lui Amy Winehouse a fost eliberat din închisoare

Soţul lui Amy Winehouse a fost eliberat din închisoare (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Blake Fielder-Civil a fost condamnat la 27 de luni de închisoare în luna iulie, după agresarea lui James King, un barman în vârstă de 36 de ani, din estul Londrei.

În vârstă de 26 de ani, Fielder-Civil se luptă de mulţi ani cu dependenţa de droguri şi ar fi trebuit să fie eliberat înainte de luna viitoare.

Judecătorii britanici au considerat totuşi că pot să îl elibereze mai devreme, după ce Fielder-Civil a fost de acord să se interneze imediat într-o clinică de tratare a dependenţei de droguri.

Amy Winehouse nu a fost prezentă în faţa închisorii Edmonds Hill din Suffolk pentru a-şi întâmpina soţul, iar acest amănunt a alimentat zvonurile din tabloidele britanice referitoare la o despărţire a celor doi.

Winehouse, externată luni seara dintr-o clinică londoneză unde a primit tratament pentru o infecţie pulmonară, a petrecut o după amiază agitată, agresând verbal un fotograf postat în faţa casei sale, grăbindu-se spre o farmacie din Londra, împidicându-se şi căzând în taxiul cu care s-a întors acasă.

Winehouse a refuzat să facă orice comentariu despre eliberarea soţului ei, petrecându-şi seara în oraş, alături de câţiva prieteni.

Fielder-Civil se va interna timp de câteva săptămâni într-o clinică de tratare a dependenţei de droguri, înainte de a reveni în casa soţiei sale.

Înainte de a fi condamnat, Blake Fielder-Civil îi ceruse judecătorului să îl elibereze pentru ca el să poată deveni un model de viaţă pentru turbulenta sa soţie şi pentru a o ajuta pe aceasta să scape de dependenţa de droguri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici