Soţul Sandrei Bullock, internat pentru tratarea dependenţei de sex

Jesse James, soţul actriţei americane Sandra Bullock, acuzat de infidelitate, s-a internat într-o clinică de tratare a dependenţei de sex, încercând astfel să îşi salveze mariajul, informează accesshollywood.com.

197 afișări
Imaginea articolului Soţul Sandrei Bullock, internat pentru tratarea dependenţei de sex

Jesse James şi Sandra Bullock (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-o perioadă în care presupusele amante ale lui Jesse James fac dezvăluiri în presa americană în fiecare zi, iar Sandra Bullock continuă să păstreze tăcerea şi să nu apară în public, agentul de presă al mecanicului de motociclete a emis un comunicat prin care confirmă zvonurile potrivit cărora acesta s-a internat într-o clinică de dezintoxicare.

"Jesse s-a internat într-o clinică specializată, pentru a-şi trata o serie de probleme personale", a declarat agentul său de presă pentru revista People. "El a realizat că acest moment este crucial pentru a se ajuta pe sine, pentru a-şi ajuta familia şi pentru a-şi salva astfel mariajul".

Tipul clinicii în care s-a internat Jesse James nu a fost dezvăluit în acest comunicat, însă site-urile TMZ şi Radar Online au afirmat că este vorba de una specializată în tratarea dependenţei de sex.

O sursă a declarat pentru revista People că ideea de a se interna în acea clinică "a fost 100% ideea lui" (a lui Jesse James, n.r.).

Această informaţie a fost dată publicităţii la două săptămâni după apariţia în presă a primelor referiri la infidelitatea lui Jesse James, despre care s-a scris că a înşelat-o pe Sandra Bullock cu modelul Michelle "Bombshell" McGee.

Michelle Bombshell McGee

Mai multe femei au declarat în presa americană că ar fi avut aventuri cu Jesse James, după ce interviul cu Michelle McGee a fost publicat în revista In Touch. McGee susţine că a avut o relaţie secretă de 11 luni cu Jesse James, în perioada în care Sandra Bullock era ocupată cu filmările la "The Blind Side", filmul care i-a adus premiul Oscar la începutul lunii martie.

Sandra Bullock, în vârstă de 45 de ani, şi Jesse James, în vârstă de 40 de ani, s-au cunoscut în 2004, pe platourile de filmare ale emisiunii "Monster Garage", prezentată de James pentru postul Discovery Channel. Sandra Bullock şi Jesse James s-au căsătorit în iulie 2005. Cei doi nu au copii împreună, însă Jesse James are trei copii din două mariaje anterioare.

Jesse James este constructor de motociclete şi vedeta unui reality show de televiziune.

Căsătoria lor a surprins multe persoane la Hollywood, uimite de alianţa dintre o actriţă renumită pentru discreţie în ceea ce priveşte viaţa personală şi un personaj rebel, aflat la a treia căsnicie şi care a ţinut mult timp prima pagină a tabloidelor americane, din cauza problemelor judiciare pe care le-a avut cu una dintre fostele sale soţii, o actriţă de filme porno.

Jesse James a fost prezent alături de soţia sa pe durata întregului sezon al premiilor de la Hollywood, în timpul căruia Sandra Bullock a primit toate distincţiile importante, începând cu trofeul Sindicatului Actorilor Americani şi terminând cu Oscarul.

Vestea despre problemele conjugale ale Sandrei Bullock a apărut la doar câteva zile după surprinzătorul anunţ al divorţului actriţei Kate Winslet - laureată cu Oscar în 2009 - de regizorul Sam Mendes, alimentând astfel din nou mai vechile speculaţii despre "blestemul premiilor Oscar". Actriţele Hilary Swank, Halle Berry, Reese Witherspoon şi Julia Roberts s-au despărţit şi ele de soţii sau de partenerii lor de viaţă, la puţin timp după ce au primit premiul Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici