Spectacol inedit de Zilele municipiului Cluj-Napoca. Cine va urca pe scenă

Ştefan Bănică Jr., Antonia şi Direcţia 5 vor concerta, sâmbătă seară, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca în cadrul Zilelor municipiului, care au debutat vineri seară, când 7.000 de persoane au asistat la concerte şi la un număr al mentalistului Cristian Gog, care a stat trei ore într-o cutie de gheaţă.

258 afișări
Imaginea articolului Spectacol inedit de Zilele municipiului Cluj-Napoca. Cine va urca pe scenă

Spectacol inedit de Zilele municipiului Cluj-Napoca. Cine va urca pe scenă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Programul manifestărilor celei de-a doua ediţii a Zilelor municipiului Cluj-Napoca include, sâmbătă, concursul "Treasure Hunt", care îmbină cunoştinţele despre oraş cu spiritul de echipă, expoziţii de fotografii la Turnul Croitorilor, diverse concursuri pentru copii, lansări de carte şi proiecţii de filme, afirmă reprezentanţii Primăriei clujene.

Sâmbătă seară, de la ora 20.00, pe scena din Piaţa Unirii va avea loc un concert susţinut de Direcţia 5, Antonia şi Ştefan Bănică Jr.

Zilele municipiului Cluj-Napoca au debutat vineri seară, când au susţinut concerte, în faţa a circa 7.000 de spectatori, Andreea Bălan, Elena Gheorghe & band şi Voltaj.

Tot atunci, mentalistul Cristian Gog, câştigătorul celei mai recente ediţii a emisiunii "Românii au talent" de la Pro TV, a realizat un număr special, în Piaţa Unirii, el reuşind să stea trei ore închis într-o cutie de gheaţă.

Zilele Clujului se desfăşoară până în 1 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici