Spectacol magic: Imagini surprinzătoare într-un parc Disney - VIDEO

O înregistrare video neobişnuită a surprins momentul în care cerul întunecat, pe fondul căruia se profila Castelul Cenuşăresei, a fost luminat de un fulger. Imaginile au fost înregistrate în parcul tematic Disney, din Orlando.

243 afișări
Imaginea articolului Spectacol magic: Imagini surprinzătoare într-un parc Disney - VIDEO

Spectacol magic: Imagini surprinzătoare într-un parc Disney - VIDEO (Captură video)

Filmul, care durează câteva secunde, a fost încărcat în reţeaua Instagram de utilizatorul Zack Provost, notează Daily Mail.

Castelul, situat într-o zonă a parcului denumită Regatul Magic, se profilează pe cerul întunecat, luminat de proiectoare. Fundalul devine purpuriu în momentul în care un fulger luminează cerul, creând un spectacol uimitor.

Lumina fulgerului se împrăştie pe cer, înainte ca acesta să se întunece din nou.

Potrivit Orlando Sentinel, fenomenele meteorologice care s-au produs în zona parcului au început în jurul orei 19.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici