Spectacol pe Arena Naţională: 50.000 de oameni l-au aplaudat pe Ed Sheeran

Concertul lui Ed Sheeran, artistul cu cele mai mari vânzări mondiale în 2017, a adunat 50.000 de spectatori şi foarte multă emoţie aseară, la Arena Naţională din Bucureşti, arată un comunicat remis MEDIAFAX

256 afișări
Imaginea articolului Spectacol pe Arena Naţională: 50.000 de oameni l-au aplaudat pe Ed Sheeran

Spectacol pe Arena Naţională: 50.000 de oameni l-au aplaudat pe Ed Sheeran

Prezentat drept cel mai mare show pop al anului din România a emoţionat publicul până la lacrimi şi a umplut stadionul din Bucureşti de lumină, fiind parte a unei serii de spectacole ce promovează ”Divide”, cel de-al treilea album de studio al muzicianului, premiat cu Grammy.

”Show-ul a fost unul de excepţie, iar pe scena spectaculoasă, ce a înglobat peste 300 de mp de ecrane, s-au putut auzi hiturile consecrate ale artistului, cântate vers cu vers de fani. Ed Sheeran este un one man show incredibil, care interacţionează mult cu fanii, iar momentele în care a fluturat steagul tricolor luat din public minute în şir pe scenă sau când a apărut purtând tricoul echipei naţionale de fotbal a României i-au cucerit chiar şi mai mult, dacă era cumva posibil, pe spectatori”, spun organizatorii.

Spectacolul a fost deschis de doi artişti ai momentului, Zara Larsson şi James Bay.

În concert s-au regăsit piese precum ”Castle on the Hill”, ”Eraser”, ”Beautiful People” sau ”Perfect”, finalul fiind rezelvat melodiilor ”Shape of You” şi ”You Need Me, I Don't Need You”.

Publicul a putut asculta şi una dintre cele două piese lansate de pe cel mai nou album al lui Sheeran, ”No. 6 Collaborations Project”, ”I Don’t Care”, o colaboare cu cântăreţul Justin Bieber. ”No. 6 Collaborations Project” va fi lansat pe 12 iulie şi adună la un loc 15 piese şi peste 22 colaborări cu artişti ca Khalid, Camilla Cabello, Cardi B, Chance the Rapper, PnB Rock, Stormzy, Yebba, Justin Bieber, Travis Scott, Eminem, 50 Cent, Young Thug, J Hus, Ella Mai, Paulo Londra, Dave, H.E.R., Meek Mill, A Boogie Wit Da Hoodie, Skrillex, Bruno Mars, Chris Stapleton.

Cealaltă piesă lansată este “Beautiful People” feat. Khalid, iar de vineri, fanii mai pot aştepta să audă încă două cântece de pe albumul deja disponibil pentru pre-comenzi.

“Înainte să semnez cu o casă de discuri, în 2011, am realizat un EP numit No. 5 Collaborations Project. De atunci, mereu mi-am dorit să fac încă unul aşa că am început No. 6 în turneul de anul trecut.Sunt un mare fan al tututor artiştilor cu care am colaborat şi a fost un proiect foarte distractiv de făcut. Fie că i-am urmărit de la începutul carierei sau că le-am ascultat albumele pe repeat, sunt toţi artişti care mă inspiră şi cu toţii aduc ceva special fiecărui cântec. Abia aştept să îl ascultaţi!” le transmite Ed Sheeran iubitorilor muzicii sale.

Artistul va rămâne în România până vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici