Spectacol rar la Las Vegas: Prima ninsoare după mai mulţi ani | VIDEO

O furtună de zăpadă a adus un spectacol rar la Las Vegas în această săptămână, unele dintre zonele suburbane înregistrând câţiva centimetri de zăpadă. Condiţiile meteo au dus la întârzieri pe aeroport şi pe autostrăzi, transmite CNN.

1135 afișări
Imaginea articolului Spectacol rar la Las Vegas: Prima ninsoare după mai mulţi ani | VIDEO

Spectacol rar la Las Vegas: Prima ninsoare după 10 ani | VIDEO

Stratul de zăpada ar putea ajunge la peste şapte centimetri, dar ploaia ar putea reduce din acumulare.

Zăpada nu este un fenomen nemaiîntâlnit în Las Vegas, dar acumulările semnificative sunt destul de rare. Cea mai substanţială ninsoare, potrivit Serviciul Naţional Meteorologic, a avut loc în ianuarie 1949, atunci când mai mult de 40 de centimetri de zăpadă s-au acumulat în decurs de o lună. Cea mai „înzăpezită” luna februarie a fost în 1939.  

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici