Spectatorii B'estfest pot închiria corturi în spaţiul festivalului

Organizatorii B'estfest, care are loc în comuna Tunari, între 1 şi 3 iulie, oferă spectatorilor posibilitatea de a închiria corturi chiar din spaţiul de desfăşurare a festivalului, informează Emagic.

176 afișări
Imaginea articolului Spectatorii B'estfest pot închiria corturi în spaţiul festivalului

Spectatorii B'estfest pot închiria corturi în spaţiul festivalului

Celor care nu ştiu pe unde şi-au rătăcit cortul sau care nu sunt echipaţi "corespunzător", B'estfest le oferă posibilitatea închirierii unor corturi "la cheie", precum şi achiziţionarea de echipamente de camping, chiar în spaţiul de desfăşurare a festivalului.

Începând din acest an, B'estfest va dispune de un spaţiu generos de campare, dotat cu toate facilităţile necesare, începând de la toalete şi lavoare până la duşuri cu apă caldă şi băcănii cu alimente şi diverse alte produse. Accesul în zona de camping şi camparea vor fi permise doar celor ce deţin un voucher de camping. Preţul unui astfel de voucher este de doar 15 lei şi este valabil pentru tot weekend-ul.

Celor care nu au cort, dar doresc să se cazeze în zona camping, B'estfest şi Military Trend pun la dispoziţie posibilitatea achiziţionării şi închirierii de corturi, cu sau fără sac de dormit în funcţie de preferinţe, pentru rezervări fiind necesară înscrierea cu cel puţin două săptămâni înainte de festival, printr-un e-mail trimis la adresa camping@bestfest.ro. Pentru închirierea cortului, preţul începe de la 30 de lei şi creşte în funcţie de numărul de zile şi facilităţile dorite. Mai mult decât atât, primele 20 de persoane înscrise (care au deja achiziţionat un abonament cu voucher camping) pot câştiga încă un abonament pentru un prieten.

De asemenea, în incinta festivalului va exista un spaţiu special amenjat de unde vor putea fi achiziţionate atât corturi, cât şi saci de dormit, aparate anti-insecte, precum şi alte echipamente de camping. Preţul achiziţionării unui cort începe de la 84 de lei, la acesta adaugându-se şi preţurile dotărilor - sac de dormit, saltea gonflabilă. Pentru cei care doresc să vină cu rulota la festival, B'estfest pune la dispoziţie un spaţiu separat de parcare, cei interesaţi fiind rugaţi să anunţe din timp organizatorii, printr-un e-mail trimis la aceeaşi adresă camping@bestfest.ro.

Vara aceasta, Roger Sanchez va mixa la Bucureşti, alăturându-se celor de la Skunk Anansie, Mika, Flogging Molly, Asian Dub Foundation, Lamb, Pendulum, House of Pain şi Hadouken! în programul B'estfest 2011.

Transformându-se într-un "summer camp" veritabil, B'estfest 2011 se va desfăşura în perioada 1 - 3 iulie şi promite o experienţă complet nouă, într-o locaţie diferită, la iarbă verde - islazul comunei Tunari, pe malul lacului Pasărea (zona Pipera-Tunari, în nordul Bucureştiului).

Biletele pentru această ediţie sunt în prezent disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, The Ark sau pe www.myticket.ro, la preţurile de 125 de lei pentru o zi, 265 de lei pentru 3 zile şi 15 lei voucherul pentru acces în camping, urmând ca în zilele evenimentului, acestea să fie disponibile doar la intrarea în zona de festival, la preţul de 150 lei pentru o zi, 285 de lei pentru abonament şi 15 lei pentru voucherul de camping.

Copiii cu vârste sub 12 ani, însoţiţi de un adult, vor avea acces gratuit, iar elevii şi studenţii care vor să vină cu gaşca la festival vor putea beneficia de o reducere de 50% din preţul biletului, dacă se strâng în grupuri de câte 10 persoane (62,50 lei pentru un bilet de o zi/ persoană sau 132,50 lei pentru abonamentul de festival/ persoană, la care se va adăuga un voucher în valoare de 15 lei pentru zona de camping, la cerere).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici