Spice Girls, subiect de documentar. Ce membră a formaţiei ar putea refuza proiectul

Un documentar despre formaţia Spice Girls ar putea fi difuzat în Marea Britanie în decembrie, în acelaşi timp cu premiera de la Londra a musicalului "Viva Forever", dedicat grupului care a vândut de-a lungul existenţei sale 75 de milioane de albume.

245 afișări
Imaginea articolului Spice Girls, subiect de documentar. Ce membră a formaţiei ar putea refuza proiectul

Spice Girls, subiect de documentar. Ce membră a formaţiei ar putea refuza proiectul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Documentarul despre Spice Girls aşteaptă încă aprobarea divei Victoria Beckham. Dacă aceasta îşi va da acordul să ia parte la proiect, difuzarea documentarului ar putea coincide cu premiera musicalului "Viva Forever", care va avea loc în decembrie, la Piccadilly Theatre din Londra, potrivit mirror.co.uk.

Filmul ar putea să aibă o durată de 90 de minute şi va include interviuri cu Mel B, în vârstă de 37 de ani, Geri ­Halliwell, în vârstă de 39 de ani, Emma ­Bunton, în vârstă de 36 de ani, şi Mel C, în vârstă de 38 de ani.

Dar producătorii documentarului sunt îngrijoraţi că Victoria Beckham, în vârstă de 38 de ani, va refuza să fie intervievată pentru acest film, caz în care proiectul va fi anulat.

O sursă apropiată proiectului a declarat: "Cu vânzări la nivel internaţional de 75 de milioane de discuri, Spice Girls au definit o generaţie. Dar întreaga lor poveste nu a fost niciodată spusă".

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, "Wannabe", în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Astfel s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, "Girl Power".

Pe 31 mai 1998, în plin turneu, Geri Halliwell a anunţat că va părăsi trupa. Cele patru membre rămase - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm - au lansat un al treilea album în 2000, "Forever", iar trupa s-a destrămat în februarie 2001.

În 2007, cântăreţele s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, pentru turneul "Return of the Spice Girls", care s-a bucurat de un enorm succes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici