Spiderman se teme de păianjeni

Actorul american Tobey Maguire, interpretul lui Spiderman în seria cinematografică de succes, a mărturisit că îi este foarte frică de păianjeni, informează FemaleFirst.co.uk,

202 afișări
Imaginea articolului Spiderman se teme de păianjeni

Spiderman se teme de păianjeni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul din "Spiderman" a declarat că paralizează de frică dacă o creatură cu opt picioare se află în aceeaşi cameră cu el.

"Lui Tobey îi este foarte frică de păianjeni. Dacă se întâmplă să găsească unul în casă, devine isteric", a declarat o sursă apropiată actorului.

Fobia vedetei în vârstă de 33 de ani este atât de puternică, încât soţia sa, Jennifer - cu care are o fetiţă de doi ani, Ruby, dar şi un băieţel, născut vineri - îl imploră să meargă la un psiholog.

"Pe Jennifer o oboseşte personalitatea obsesivă a lui Tobey. Până şi fetiţa lor se comportă mai matur", a mai spus aceeaşi sursă.

Tobey Maguire nu este însă singura vedetă care are arahnofobie.

Şi actriţa Eva Mendes a recunoscut că, atunci când era copil, îi ruga pe membrii familiei sale să omoare păianjenii, deoarece ei îi era mult prea frică. "Păianjenii mă sperie foarte tare, încă de când eram mică", a confirmat ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici