Spielberg lucrează la un nou film "Jurassic Park"

Regizorul Steven Spielberg a declarat că lucrează la un nou film "Jurassic Park", pentru care are deja o poveste şi un scenarist, a patra peliculă din franciza de succes lansată în 1993 urmând să apară peste doi sau trei ani.

261 afișări
Imaginea articolului Spielberg lucrează la un nou film "Jurassic Park"

Spielberg lucrează la un nou film "Jurassic Park" (Imagine: Mediafax Foto)

Presa americană a scris în iunie că Steven Spielberg colaborează cu scenaristul Mark Protosevich pentru a găsi idei în vederea relansării francizei "Jurassic Park".

Joi, la conveţia Comic-Con de la San Diego, Spielberg a precizat, spre încântarea publicului, că în prezent există o poveste şi se lucrează la scenariu. "Cred că vom putea vedea un 'Jurassic Park 4' în viitorul apropiat, probabil în următorii trei sau patru ani", a spus cineastul.

Adaptarea originală a romanului din 1900 al lui Michael Crichton, filmul "Jurassic Park" din 1993 a avut încasări de 915 milioane de dolari în toată lumea şi două continuări.

Spielberg a fost prezent la Comic-Con în acest an pentru a prezenta fragmente din următorul său film, "The Adventures of Tintin", după celebrele benzi desenate semnate de belgianul Georges Remi, care spun povestea unui tânăr jurnalist care trece prin numeroase aventuri alături de căţelul său credincios. Pelicula, produsă de regizorul trilogiei "Stăpânul inelelor", Peter Jackson, va fi lansată în decembrie 2011.

Regizorul şi producătorul Steven Spielberg este una dintre cele mai influente personalităţi din industria filmului. A regizat 50 de filme şi a produs peste o sută într-o carieră impresionantă de patru decenii. Filme ca "Fălci", "E.T. Extraterestrul" şi "Jurassic Park", adevărate blockbustere, au marcat totodată momente importante în istoria cinematografiei. Spielberg a câştigat de două ori premiul Oscar pentru cea mai bună regie: în 1993, pentru "Lista lui Schindler", şi în 1998, pentru "Salvaţi soldatul Ryan".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici