SPORT EXTREM: Surf la ZERO grade - GALERIE FOTO

Pentru americani şi nu numai, vara înseamnă plajă, soare, surf. Iată însă că acest sport poate fi practicat şi iarna, la temperaturi de zero grade Celsius.

173 afișări
Imaginea articolului SPORT EXTREM: Surf la ZERO grade - GALERIE FOTO

SURF LA ZERO GRADE:

Un surfer, cunoscut sub numele de Hollywood, a fost surprins, joi, în timp ce practica sportul său favorit în Stony Point din statul american Minessota într-o zi în care temperaturile au fost mai mici de zero grade Celsius.

Surferul pare să nu fie influenţat în niciun fel de temperarurile atât de mici şi de faptul că la ieşirea din apă costumul său era îngheţat.

Hollywood spune că a venit la Stony Point, situat în centrul parcului naţional Chippewa, deoarece a fugit din California, considerând că era o zonă mult prea aglomerată.

GALERIE FOTO

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici