Sportivul american Derrick Nnadi, în ajutorul câinilor fără adăpost. Pentru ce a plătit peste 13.500 de dolari

Fundaşul echipei de fotbal american Kansas City Chiefs, Derrick Nnadi, ajută 91 de câini să îşi găsească adăpost, sportivul plătind o taxă de adopţie de 150 de dolari pentru fiecare patruped.

107 afișări
Imaginea articolului Sportivul american Derrick Nnadi, în ajutorul câinilor fără adăpost. Pentru ce a plătit peste 13.500 de dolari

Sursa: Profimedia Images

Un număr de 91 de patrupede dintr-un adăpost de animale din Kansas îşi vor găsi un adăpost datorită fundaşului echipei de fotbal american.

După succesul echipei sale la Super Bowl, Nnadi a plătit taxa de adopţie pentru toţi câinii aflaţi într-un adăpost de animale din Kansas. Taxa de adopţie pentru un singur patruped costă 150 de dolari. Astfel, fundaşul a plătit peste 13.500 de dolari.

„Suntem foarte onoraţi să fim parteneri cu Derrick Nnadi care a plătit taxele de adopţie pentru toţi câinii aflaţi în adăpostul nostru. A fost un gest incredibil de generos şi am dori să îi mulţumim lui Derrick pentru tot sprijinul”, au scris pe contul de Twitter cei de la KC Pet Project.

Aceasta nu este prima dată când Nnadi participă la o astfel de acţiune. De-a lungul sezonului, pentru fiecare victorie obţinută de Kansas City Chiefs, Nnadi a plătit taxa de adopţie pentru un câine.

Kansas City Chiefs s-a impus în faţa San Francisco 49ers, cu 31-20, în finala Super Bowl.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici