Stallone a publicat afişul filmului "Creed 2", în care joacă şi pugilistul Florian Munteanu

Afişul filmului "Creed 2", în care joacă şi pugilistul de origine română Florian "Big Nasty" Munteanu, a fost publicat de Sylvester Stallone pe contul său de pe platforma online Instagram.

3392 afișări
Imaginea articolului Stallone a publicat afişul filmului "Creed 2", în care joacă şi pugilistul Florian Munteanu

Stallone a publicat afişul filmului "Creed 2", în care joacă şi pugilistul Florian Munteanu

În acest afiş, figurile personajelor Viktor Drago (Florian Munteanu) şi Adonis Johnson (Michael B. Jordan), rivali în ring, sunt îmbinate formând aproape o singură persoană. În fundal sunt plasate figurile lui Rocky Balboa (Sylvester Stallone), de partea lui Adonis, şi a lui Ivan Drago (Dolph Lundgren), de partea lui Viktor.

Florian Muntean joacă în acest film rolul fiului lui Ivan Drago, care a fost interpretat de actorul Dolph Lundgren în lungmetrajul "Rocky IV".

Drago este cel care l-a ucis, într-un meci de box, pe Apollo Creed, tatăl lui Adonis Johnson (Michael B. Jordan), personajul principal din filmul "Creed", lansat în 2015.

"Creed 2" va urmări în continuare viaţa lui Adonis Johnson, atât în ring, cât şi în afara lui, problemele cu familia şi eforturile de a deveni un campion.

 

 

Fight time ...FANPOSTER!!! Not official #creed 2 #healthylifestyle #rockybalboa1976

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

La jumătatea lunii ianuarie, Sylvester Stallone a confirmat distribuţia noii producţii pe platforma Instagram şi l-a felicitat pe Munteanu.

"Felicitări lui Florian «Big Nasty» Munteanu, pentru că a obţinut rolul fiului lui Ivan Drago! 27 de ani, 1,95 metri, 111 kilograme de talent", a scris Stallone.

Născut şi crescut în Germania, Florian Munteanu a devenit pugilist inspirat fiind de tatăl său, care a practicat acest sport.

Şi-a făcut studiile la Universitatea din Munchen - sport şi media - şi are o diplomă în arte, obţinută în 2014.

Acesta este primul rol într-un film pentru pugilistul german de origine română Florian Munteanu.

Filmul "Creed 2" este regizat de Steven Caple Jr. Scenariul a fost scris de Sylvester Stallone şi Cheo Hodari Coker, pe baza personajelor din franciza de succes "Rocky".

Noul film este programat pentru lansare pe 21 noiembrie anul acesta.

Cel mai recent film al seriei, "Creed", regizat de Ryan Coogler, a oferit un nou impuls francizei "Rocky", a avut încasări de 173 de milioane de dolari la nivel mondial şi i-a adus lui Sylvester Stallone o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun rol secundar, precum şi un Glob de Aur.

Filmul "Creed" prezintă povestea unei relaţii care se naşte între un fost mare campion la box la categoria supergrea, Rocky Balboa, şi un tânăr care şi-a propus să iasă din umbra tatălui său, Apollo Creed, rivalul şi ulterior prietenul lui Rocky. Adonis Johnson, interpretat de Michael Jordan, îl caută pe Rocky Balboa şi îl roagă să îi fie antrenor şi mentor. Deşi renunţase de ceva vreme la sângerosul sport, Rocky acceptă provocarea, mai ales că vede în Adonis ambiţia pe care o avea şi tatăl acestuia pe vremuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici