"Stăpânul Inelelor" continuă cu "The Hobbit"

Actorii Andy Serkis (Gollum), Ian McKellen (Gandalf) şi Hugo Weaving (Elrond) îşi vor relua rolurile din trilogia "Stăpânul Inelelor", urmând să joace din nou împreună în filmul "The Hobbit", informează accesshollywood.

2464 afișări
Imaginea articolului "Stăpânul Inelelor" continuă cu "The Hobbit"

"Stăpânul Inelelor" continuă cu "The Hobbit" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Guillermo del Toro, regizorul noului film, a dezvăluit această informaţie în cadrul unei emisiuni difuzate de postul de BBC Radio.

Acţiunea filmului "The Hobbit", bazat pe romanul lui J.R.R. Tolkien, este anterioară evenimentelor din trilogia "Stăpânul Inelelor".

Regizorul Guillermo del Toro intenţionează să împartă acest proiect în două filme şi a dezvăluit că plecarea bruscă a lui Gandalf din locuinţa lui Bilbo şi lupta micuţilor hobiţi împotriva dragonului Smaug - care nu au fost relatate în roman - vor fi incluse în acest film, ca o modalitate de a face legătura dintre lungmetrajul "The Hobbit" şi trilogia "Stăpânul Inelelor", regizată de Peter Jackson.

Prima parte a filmului "The Hobbit" urmează să fie lansată pe marile ecrane în decembrie 2011.

Trilogia "Stăpânul Inelelor" a adus încasări de trei miliarde de dolari la nivel mondial, fără vânzările de DVD-uri, şi a obţinut 17 premii Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici