Star Citizen, jocul care nu a apărut, dar are o finanţare de 300 milioane de dolari de la jucători

  • Proiectul jocului Star Citizen a strâns peste 300 de milioane de dolari de la peste 2,7 milioane de potenţiali jucători
1103 afișări
Imaginea articolului Star Citizen, jocul care nu a apărut, dar are o finanţare de 300 milioane de dolari de la jucători

Star Citizen, jocul care nu a apărut, dar are o finanţare de 300 mil. dolari de la jucători

La aproape şapte ani de la lansarea pe platforma de finanţare Kickstarter, proiectul jocului Star Citizen a strâns peste 300 de milioane de dolari de la peste 2,7 milioane de potenţiali jucători care au cumpărat nave spaţiale digitale costisitoare, relatează PC Gamer.

Star Citizen este o platformă multiplayer care combină luptele şi comerţul, dezvoltat şi publicat de Cloud Imperium Games pentru Windows, un succesor spiritual al jocului Freelancer din 2003.

Star Citizen este condus de regizorul Chris Roberts şi a devenit extrem de controversat în timpul producţiei sale.

Dezvoltarea jocului a început în 2011 şi a fost anunţată în 2013 printr-o campanie Kickstarter de succes, care a atras peste 2 milioane de dolari. Lansarea a fost stabilită iniţial pentru 2014, dar extinderea semnificativă a caracteristicilor şi domeniului de joc a dus la întârzieri repetate. În 2013, Cloud Imperium Games a început să lanseze părţi ale jocului, cunoscute sub numele de "module", pentru a oferi jucătorilor posibilitatea de a experimenta caracteristicile de joc înainte de lansare.

Cel mai recent dintre aceste module, cunoscut sub numele de „Persistent Universe”, a fost lansat în 2015 şi continuă să primească actualizări. În prezent, nu este prevăzută o dată prevăzută pentru lansarea comercială a Star Citizen.

După ce campania iniţială de pe Kickstarter s-a încheiat, Cloud Imperium Games a continuat să strângă fonduri prin vânzarea de nave şi alte conţinuturi din joc, iar acum este unul dintre proiectele de crowdfunding cu cea mai mare finanţare.

În decembrie, Cloud Imperium Games a trecut pragul de 250 de milioane de dolari. Lunar compania adună între 6 şi 11 milioane de dolari. În mai, suma a crescut brusc la peste 15 milioane de dolari, lucru care se datorează probabil lansării „Drake Complete Pack 2950”, ​​un pachet de 14 nave care s-au vândut pentru 4.600 de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici