Starea de sănătate a actriţei Elizabeth Taylor este stabilă

Elizabeth Taylor este internată în spital, însă starea ei de sănătate este stabilă, a declarat purtătorul de cuvânt al acesteia, dezminţind informaţiile apărute în presa britanică potrivit cărora actriţa ar avea probleme grave de sănătate.

32 afișări
Imaginea articolului Starea de sănătate a actriţei Elizabeth Taylor este stabilă

Starea de sănătate a actriţei Elizabeth Taylor este stabilă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Elizabeth Taylor se simte bine. Zvonurile referitoare la starea ei de sănătate, care au circulat în Marea Britanie, sunt dramatice, exagerate şi false. Spitalizarea sa a avut rol preventiv. Se va întoarce acasă în curând", a declarat Dick Guttman, agentul de presă al actriţei.

"În prezent, ea este înconjurată de familie, prieteni şi bijuterii fabuloase", a mai spus acesta.

Potrivit unui "prieten" al actriţei, citat de site-ul revistei americane National Enquirer, actriţa a fost internată într-un spital din Los Angeles, unde a fost conectată la aparatele de respiraţie artificială din cauza unei insuficienţe cardiace congestive.

Ştirea a fost preluată de mai multe cotidiane din Marea Britanie, printre care se numără şi Daily Mail.

Guttman a declarat că nu ştie în ce spital se află Taylor şi a refuzat să facă alte comentarii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici